TUGA KOJA IH JE POKOSILA

TRAGEDIJE OD KOJIH SE NAŠE ZVEZDE NIKADA NISU OPORAVILE: Ovi udarci su ih bacili na kolena ZAUVEK!(FOTO)

Tragedije ne biraju, pa tako nisu poštedele ni neke od naših najvećih zvezda.

Celebrities
Autor:
TRAGEDIJE OD KOJIH SE NAŠE ZVEZDE NIKADA NISU OPORAVILE: Ovi udarci su ih bacili na kolena ZAUVEK!(FOTO)
Foto: Instagram / Elena.karamankaric

Mnoge poznate ličnosti u Srbiji prerano su ostali bez svojih bližnjih. Kada se takve tragedije dese teško je ne saosećati sa njima, pošto mi volimo da doživljavamo njihove sudbine lično, bile one dobre ili loše. Prisećamo se nekoliko slučajeva kada su slavni ljudi izgubili drage članove porodice.

Milan Stanković

Bivši učesnik "Zvezda Granda" izgubio je oca sa samo četiri godine. Od tada su mu majka i sestra najveća podrška u životu. Pevač gubitak oca nikada nije prežalio.

Milan Stanković
Milan Stankovićfoto: Kurir / Dado Đilas

Marina Tucaković

Najpoznatiji srpski tekstopisac i nekadašnja članica žirija “Pinkovih zvezda” preživela je porodičnu dramu 2008. godine. Tada je u dvadeset četvrtoj godini života preminuo njen sin Miloš. Odlazak sina ostavio je neizbrisiv trag u Marininoj duši i spisateljica, po sopstvenom priznanju, nikada neće moći da preboli ovaj gubitak.

Marina Tucaković
Marina Tucakovićfoto: Kurir / Zorana Jevtić

Ceca Ražnatović

Najpoznatiji slučaj verovatno, a odigrao se 2000. godine kada je u hotelu Interkontinental ubijen Željko Ražnatović Arkan. Ceci je ostalo dvoje dece iz braka, Veljko i Anastasija.

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatovićfoto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Predrag Mijatović i Elena Karić

Dizajnerka Elena Karaman Karić i fudbaler Peđa Mijatović doživeli su 2009. godine porodičnu tragediju kada je njihov sin Andrej preminuo u 13. godini.

Danas bi Andrej imao 27 godina, a tim povodom Elena je prošle godine obeležila godišnjicu njegove smrti, bacivši ritualno crvene ruže u vodu.

Elena Karić
Elena Karićfoto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Goran Vujević

Još jedna legenda našeg sporta je ostala bez deteta. Petogodišnji 'Kviskov' sin je preminuo 2013. godine.

Savo Milošević

Proslavljeni fudbaler Savo Milošević je za kratko vreme ostao bez čak tri člana porodice – oca, dede i mlađeg brata. Sve je počelo u junu 2010. godine, kada je Savin deda nakon porodične svađe ubio svog sina, a oca fudbalera, Stevu Miloševića. Deda Savo je osuđen na zatvorsku kaznu od sedam godina, a preminuo je u zatvoru.

Krajem 2013. godine poginuo je i Savin rođeni brat Andrija Milošević, koji je u stravičnom udesu zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo u beogradskom Urgentnom centru.

Savo Milošević
Savo Miloševićfoto: Kurir / Dado Đilas

Dubravka Mijatović

Pre nekoliko godina smo ostali bez velikog Marinka Madžgalja, a on i čuvena glumica Dubravka Mijatović nekoliko godina su bili u braku. Kao i cela Srbija, Dubravka je bila neutešna.

Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj
Dubravka Mijatović i Marinko Madžgaljfoto: Kurir / Damir Dervišagić

Srđan Žika Todorović

Glumac je doživeo nešto što nijedan rodite ne bi trebalo da doživi - tragediju da izgubi dete. Žikin trogodišnji sin Dejan preminuo je iznenada u porodičnom stanu na Vračaru. Obdukcija je, prema rečima Srđanove supruge Ane, ukazala na to da se radi o o sindromu iznenadne smrti deteta.

Srđan Todorović sa suprugom Anom i sinom Dejanom
Srđan Todorović sa suprugom Anom i sinom Dejanom foto: Kurir / Dado Đilas

Mišo Kovač

Tuga i patnja za legendarnog pevač počele su kada je njegov sin Edi, kao vojnik ubijen 1992, ali Mišo i supruga Anita tvrdili su da se sve desilo pod čudnim okolnostima. Mišo nikada nije preboleo ovu porodičnu tragediju.

Mišo Kovač
Mišo Kovačfoto: Printscreen/youtube/ Crorec

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs