Od 4. do 10. februara

Karmička sreća dolazi u život ovih horoskopskih znakova: Da li ste među 5 odabranih?

Evo koji su to srećnici i šta ih očekuje

Zanimljivosti
Autor:
Karmička sreća dolazi u život ovih horoskopskih znakova: Da li ste među 5 odabranih?
Foto: Shutterstock

Astrolozi kažu da će period od 4. do 10. februara biti sasvim poseban za 5 horoskopskih znakova, tačnije, predviđaju period kada u njihov život dolazi karmička sreća i neverovatna promena na bolje!

Evo koji su to srećnici i šta ih očekuje!

Rak

Pripadnici ovog znaka mogu slobodno da počnu da slave, jer će njihova serija loše sreće i neuspeha u ovom periodu doživeti kraj. Zameniće je velika sreća na svim poljima!

Na polju karijere čeka ih impresivno dostignuće, priznanje i uspeh, a nadređeni će shvatiti koliko je dobro dati jednom Raku više slobode kada je u pitanju posao. To će uticati da pripadnici ovog znaka pokazuju još bolje rezultate nego ranije.

Kada je u pitanju ljubav, Rakovi će uživati bukvalno u rajskoj atmosferi okruženi ljubavlju i toplinom. Sudbinsko vreme za Rakove počinje 4. februara. Neće biti dugačko, ali će biti veoma, veoma srećno.

Mesečni horoskop za februar 2020: Baksuzni mesec za Device!

foto: Shutterstock

Lav

Vama će ovih nekoliko dana potpuno promeniti život. Za kratak period od 4. do 10. februara postići ćete neverovatne uspehe. Karmička sreća će vas pratiti na svakom koraku i šta god da namerite, odlučite ili uradite. Sve to ste vi zaslužili - dobrim delima koja ste velikodušno činili u prošlosti.

Na poslu ćete biti i te kako primećeni, ali i nagrađeni. Imaćete podršku čitave svoje okoline. Ljubav će biti kao iz bajke, a i zdravlje je savršeno.

Devica

Retka i velika sreća čeka predstavnike horoskopskog znaka Device. Nestaće nesporazumi kojih je bilo, pogotovo u ljubavnom odnosu, i ustupiće mesto harmoniji.

Na poslu ćete dobiti zaslužena priznanja, zbog čega će vam i samopouzdanje porasti. Zbog toga ćete više verovati u sebe i nizati nove uspehe. Moguće je unapređenje i povišica.

13 stvari na koje bogataši nikad ne bi dali novac, a mi kredite podižemo: Niko ne zna da baci pare kao onaj ko ih nema!

foto: Shutterstock

Strelac

"Viša sila" je odlučila da u periodu od 4. do 10. februara maksimalno i zasluženo uživate u plodovima dosadašnjeg rada. Stiže vam i poveći finansijski dobitak u vidu povišice, nagrade ili nasledstva.

Sada možete da se opustite - vaša karijera ima veoma čvrstu podlogu. Vreme je da se više posvetite partneru i uživate u ljubavnoj harmoniji koju vam ovaj period donosi.

Ribe

U život Riba konačno dolazi svetlost i dugoočekivana sreća. Uspeli ste da zaslužite mnoštvo nagrada za koje vam karma sada vraća na najlepše moguće načine.

U ovom periodu možete da postignete mnogo, samo je važno da napravite dobar plan i da se po njemu upravljate. Veza koju sada otpočnete ili kojoj se lepo posvetite, trajaće zauvek i biće kao iz vaših najlepših snova.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs