iskoristite vladavinu device

Merkur je u Devici: Ako ovo uradite do 14. septembra, odmah ćete oterati sve negativne misli!

Iako će skup planeta u Devici različito da utiče na znakove, svi će biti organizovaniji i skloniji analizi

Zanimljivosti 02.09.2019. - 09:37h Autor: Stil/Tportal.hr
Foto: Shutterstock

Merkur je u četvrtak ušao u Devicu, jedan od dva horoskopska znaka kojima vlada dok su drugi Blizanci.

 

S obzirom na to da su tu i Sunce, Venera i Mars, period je snažnih vibracija Device koje utiču na emocije i ponašanje


Najviše koristi od vladavine Device osetiće Bikovi, Jarčevi, Rakovi, Škorpije i same Device. Sa druge strane, Blizanci, Strelčevi i Ribe neće imati sreće, te će povremeno imati pehove i neprijatnosti. 

 

Lakše ćete da primećujete stvari oko sebe i više ćete se nervivati zbog nereda i prljavštine. Čak i ako ste obično neuredni, u ovom periodu imaćete naglu želju za spremanjem, slaganjem, čišćenjem, pranjem i odbacivanjem svega nepotrebnog iz doma.

 

Vladavina Device je počela: Ovim znakovima će se dogoditi krucijalne životne promene!

foto: Shutterstock


Očistite um i telo


Merkur i Venera će biti u Devici do 14. septembra i to je idealan period za učenje, sređivanje misli, planiranje i odbacivanje nerealnih zamisli.

 

Ukoliko propustite ovaj rok, prilike za popravni imaćete do 21. septembra da olakšate um od loših misli i jasno i snažno zakoračite u budućnost.

 

Merkur u Devici je povoljan za bavljenje zdravstvenim pitanjima, ishranom, vežbanjem i opuštanjem. Ako imate zakazane lekarske preglede ili hirurške zahvate u ovom periodu, oni će biti uspešni. Ali, bitno je pomenuti da preciznija prognoza nije moguća bez ličnog horoskopa.

 

Mars je u Devici od 18. avgusta do 4. oktobra, ali će do 14. septembra pridoneti jakim energijama Device. Dobar je trenutak za raznovrsne popravke, zamene uređaja ili drvenarije, odvoz glomaznog otpada i selidbu.

 

Lošija je strana skupa planeta u Devici opasnost od previđanja šire slike. Nemojte se previše uvući u detalje jer biste mogli da potrošite previše vremena na njih pre nego što ostvarite cilj.

 

Najveće zablude u astrologiji: Ove osobine znakova tumače se potpuno pogrešno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...