HOROSKOP

ŠTA DONOSI VLADAVINA MOĆNOG BIKA KOJA POČINJE SUTRA:Ovi znakovi će morati više da se trude,a evo kojima će sve biti lako

Bik je drugi znak zodijaka koji simbolizuje rast i razvoj, a s obzirom na to da od sutra veče ulazimo u vladavinu ovog znaka donosimo vam šta vas sve čeka

Zanimljivosti
Autor:
ŠTA DONOSI VLADAVINA MOĆNOG BIKA KOJA POČINJE SUTRA:Ovi znakovi će morati više da se trude,a evo kojima će sve biti lako
Foto: Shutterstock

Vladavina Bika ove godine počinje 19. aprila uveče i trajaće do 20. maja.

Merkur ulazi u Bika isti dan kad i Sunce, što znači da će se razigrana i agresivna energija Ovna naglo zameniti stabilnijom energijom Bika.

Budući da se Venera uselila u središnji prolećni znak 14. aprila, narednih nedelju dana najpovlašćeniji znakovi biće Devica, Jarac, Rak i Ribe.

Takođe, i Bik ali on je na udaru Saturna i Jupitera iz Vodolije. Ipak, i Biku će biti lakše u narednom periodu nego dok je grupa planeta boravila u Ovnu.

Dok će pripadnici navedenih znakova postati prgavi, bolje raspoloženi i izloženi povoljnijim okolnostima, Lavovi, Škorpije i Vodolije će morati više da se trude kako bi ostvarili ciljeve. A ljudi s kojima su u komunikaciji biće im manje naklonjeni.

Uprkos tome, mogu ostvariti značajne uspehe, samo što na tom putu mogu naići na poneki životni udarac.

Svi horoskopski iznakovi bi trebalo da se prilagode bikovskim energijama i okrenu se ciljevima koji su pod zaštitog tog znaka.

devojka, proleće, osmeh, lepa devojka
foto: Shutterstock

Ključevi uspeha - ozbiljnost i pedatnost

Preporuka je ozbiljnost i pedantnost u svakoj aktivnosti. Pravite planove na duge staze, dobro razmislite i procenite šta bi vam se moglo isplatiti, a šta ne. Takođe, budite oprezni u izvršavanju zadataka.

Posvetite se zdravlju, sigurnosti, imovini i porodici. Izračunajte s koliko novca raspolažete, kao i dugove i potraživanja, te napravite plan prihoda i rashoda.

Održavajte kontakt s prirodom, radite u bašti ili polju, ispunite dom cvećem.

Ako pokušavate da zavedete i šarmirate partnera ili partnerku, imajte na umu da će oni koji žele ozbiljnu vezu imati najviše uspeha u ljubavi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs