NARODNO VEROVANJE

AKO STE OVO SANJALI PRED VAMA JE VEOMA USPEŠAN PERIOD: Ovi snovi nagoveštavaju veliku radost!

Snovi otkrivaju naše probleme, brige, ali i nagoveštavaju budućnost, kaže verovanje 

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Snovi su odraz naše podsvesti, ali ponekad mogu i da ukažu na neke događaje koji nam predstoje. Verovanje kaže da ako sanjate neki od ovih snova, očekuje vas uspešan period, a naročito na polju ljubavi:

 

1. Lutka

 

Ako sanjate da nekome poklanjate lutku, to je najava skorog dolaska prave ljubavi u vaš život. 

 

2. Golotinja

 

Ukoliko se u snovima skidate ili ste već bez garderobe, to može ukazivati da vas sledi susret sa osobom koja će vas zaintrigirati. To je neko ko će postati jako važan u vašem životu.

 

3. Posteljina

 

Snovi o krevetu i posteljini pokazuju da ste spremni za novu romansu i da zapravo jedva čekate razvoj novih, ljubavnih emocija u vama. Posebno je dobro sanjati belu posteljinu.

Snovi, Hvatač snova
foto: Shutterstock

4. Plakanje

 

Iako je prva pomisao da simbolizuje nešto loše, realnost je potpuno drugačija. Veruje se da ukoliko sanjate kako plačete, to znači da ćete na javi iskusiti veliku sreću i da vas očekuje uspeh.

 

Kada sanjate da plačete, to je znak da ćete se radovati. Uskoro ćete čuti vesti koje će vas usrećiti, a može vam se ukazati i šansa koju ste dugo očekivali. Imaćete priliku da se usavršavate u poslu koji volite i da, zahvaljujući tome, doživite mnogo lepih iskustava.

 

Dobićete ono čemu ste se dugo nadali. Moguće je da je partner shvatio da ste vi prava osoba za njega i da želi da vaš odnos bude još bliskiji.

 

5. Gusta šuma

 

Ako sanjate gustu šumu iz koje uspevate da izađete, to otkriva da ste spremni za ozbiljnu vezu. 

 

6. Sanjati da igrate karte


Ukoliko u snu karte igrate samo radi zabave to ukazuje da postoji velika šansa da se vaši planovi ostvare i da će vam okolnosti ići na ruku. Veruje se da ovaj san predskazuje uspešan ljubavni, ali i poslovni period pred vama. 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...