UŠAO U ISTORIJU

ENTONI HOPKINS (83) OSVOJIO BAFTA NAGRADU, A DA NIJE NI ZNAO: Slikao sam u hotelu, a onda sam čuo slavlje! Mislio sam...

Čuveni Oskarovac koji tokom pandemije boravi u Velsu saznao da je dobitnik BAFTA nagrade u hotelu

Lifestyle
Autor:
ENTONI HOPKINS (83) OSVOJIO BAFTA NAGRADU, A DA NIJE NI ZNAO: Slikao sam u hotelu, a onda sam čuo slavlje! Mislio sam...
Foto: Profimedia

Američki glumac Entoni Hopkins (83) osvojio je BAFTA nagradu na najbolju mušku ulogu u filmu "Otac" , jer je maestralno dočarao lika obolelog od demencije.

Na dodeli Britanske akademije za filmsku i TV umetnost koja je održana juče u Rojal Albert holu u Londonu, bez prisustva publike zbog pandemije korona virusa, vremešni glumac ušao je u istoriji kao najstarija osoba koja je pobedila u kategoriji glavnog glumca.

Uprkos istorijskoj pobedi, slavni glumac se nije pojavio čak ni na virtualnoj svečanosti putem Zuma, poput većine dobitnika, već je umesto njega nagradu primio scenarista filma Florian Zeller.

Glumac pandemiju provodi u Velsu, a za medije je otkrio da je tokom trajanja svečanosti slikao u svojoj hotelskoj sobi i da uošte nije bio svestan da je osvojio nagradu. Saznao je tek kada ga je obavestila porodica, koja je nestrpljivo pratila svečanost.

"Ovo je divno, nikada u žvotu nisam očekivao da ću je osvojiti. Ovo je za mene bonus, zabavan bonus, želim da čestitam svim dobitnicima i nominovanima. Iznenađen sam činjenicom da sam sedeo u svom hotelu i slikao, a iz susedne sobe sam čuo slavlje. Mislio sam da gledaju utakmicu, rekao je Entoni.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs