ASTRO PROGNOZA

Vladavina Device je počela: Ovim znakovima će se dogoditi krucijalne životne promene!

Period vladavine Sunca u znaku Device će trajati do 22. septembra

Zanimljivosti
13:09h Autor:
Vladavina Device je počela: Ovim znakovima će se dogoditi krucijalne životne promene!
Foto: Shutterstock

Ovaj period je kao stvoren za raščišćavanje života i presipitivanje odluka, kao i za započinjanje sasvim novih stvari u životu.

Zahvaljujući Suncu u Devici razvićete dobro oko za detalje. Svesni ćete postati svega što vas guši i što biste trebali da promenite. Dobra vest je da će ovaj period doneti dovoljno motivacije da sve zmisli sprovedete u delo. Iznenadiće vas činenica koliko uspešno ćete organizovati stvari.

Vladavina Device je povoljan period za posao i obrazovanje. Mnogi će imati potrebu da dovrše započeto. Trud neće biti uzaludan.

Psihijatar Samuel Dankel tvrdi: Položaj u kome spavate sa parterom može mnogo toga da otkrije o vašoj vezi!

Pod uticajem Device mnogi će postati skloniji kritici, ali potrudite se da suzbijete taj poriv. Umesto da im nalazite dlaku u jajetu, pohvalite saradnike ili članove porodice zbog onog dobrog što su učinili. Pohvala motiviše, dok kritika uglavnom razdražuje i stvara otpor.

S obzirom da je Devica povezana sa lečenjem i higijenom, pravo je vreme da obratite više pažnje na zdravlje. Bilo da je reč o redovnoj poseti teretani, zdravom doručku, promeni prehrambenih i životnih navika, odlasku na sistematski pregled ili uzimanju vitamina i minerala, sledećih mesec dana je idealno vreme koje biste trebali da iskoristite za poboljšanje zdravlja.

NE PROPUSTITE:

Imam 30 godina, nemam karijeru, muža, ni decu. Lidija brutalno iskreno: Kako je stvarno ženama u toj situaciji! (FOTO)

Sunce u Devici će vam dati vetar u leđa i naterati vas da učinite ono što ste odavno već trebali kako bi vam život postao kvalitetniji. Ovaj period će naviše poboljšanja doneti Bikovima, Jarćevima, Rakovima, Škorpijam i samim Devicama.

Ona je vredna ali skromna, hrabri heroj i prelepa dama: Ona je žena Devica!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs