Žena dinamit

Ona je vredna ali skromna, hrabri heroj i prelepa dama: Ona je žena Devica!

Prepoznaćete je po prefinjenom stilu i osmehu koji razoružava

Lifestyle
Autor:
Ona je vredna ali skromna, hrabri heroj i prelepa dama: Ona je žena Devica!
Foto: Profimedia

Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, razborita, skromna, sramežljiva, precizna – sve je to žena rođena u horoskopskom znaku Device.

Njena životna misija je da bude heroj i da obori druge ljude sa nogu znanjem i intelektom.

Devicom vlada planeta Zemlja zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti. Kroz život hoda sa nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti.

Orjentisana na detalje ovo je "žena dinamit" koja bukvalno misli na sve i na koju se uvek možete pouzdati. Svemu pristupa sistematski te voli planirane rutine. Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u bašti.

Njena velika vrlina je da uvek i svugde dolazi na vreme. Može izgledati hladna i odsutna, ali zapravo je sramežljiva i neodlučna.

Mesečni horoskop za septembar 2019: Šta svaki znak očekuje u ljubavi i poslu, kakvo će vam biti zdravlje!

foto: Profimedia

Seks i veze

Potpuno predana kada je u vezi, Devica je pouzdana i lojalna, meri svaki detalj pre nego se nekom potpuno preda. Radije će biti sama nego sa pogrešnom osobom - ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. To ne znači da traži nekog ko je savršen (jer takav čovek ne postoji) nego nekog sa kime će se savršeno slagati. Detalji su joj važni i u ljubavi pa od svog partnera očekuje "začine" poput cveća, mirišljavih sveća i predigre u spavaćoj sobi.

Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, Devica nije sklona velikim eksperimentiranjima u krevetu (iako tu mogućnost ne treba potpuno isključiti) te voli da partner preuzme inicijativu. Stroga prema samoj sebi, važna joj je partnerova potvrda da u krevetu sve radi dobro. Najbolje se slaže sa Škorpijom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Prijateljstvo

Pouzdana i uvek od pomoći, prijateljica Devica biće tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne. Njena kritična priroda i praktična ličnost čine je prijateljicom koja zna dati odličan savet, ali samo kada se traži jer ona se ne "petlja" samoinicijativno u tuđe stvari.

Kada žele da joj se zahvale na pomoći, njeni prijatelji bi trebalo to da urade na diskretan način, jer Device su skeptične prema velikim gestovima i glasnim iskazivanjima emocija. Više cene jednostavne i tihe izlive zahvalnosti.

Astro statistika: Vage su najlepše, Lavovi najbolji ljubavnici, Blizanci majstori komunikacije!

foto: Profimedia

Izgled

Mladenačko ovalno lice, oštar i iskričav pogled koji analizira, duži nos, veliki, široki osmeh, nežna brada, vitka linija, četvrtasta ramena, mala stopala fizičke su karakteristike Device. Kosa je obično smeđa, a oči sive ili boje lešnjaka.

Gornji deo glave obično je primetno veći što se povezuje s izrazito intelektualnim umom. Njena vanjština uopšteno je upečatljiva i Device se nose vrlo dobro. Najveći fizički adut Device je njen dugi, vitki, seksi stomak.

Stil

Prefinjenost i vanvremenska odeća zakoni su kojih se Devica nepokolebljivo drži. Obožava outfite u kojima će s posla moći otići na ručak, večeru ili u večernji izlazak. Ono bez čega ne izlazi iz kuće je dezodorans jer ovaj otmeni znak uvek želi odisati svežinom. Koliko zapravo brine o svom izgledu, diskretna Devica ne želi otkrivati svima i ne želi da svi to znaju. Zemljane boje poput sive i žutosmeđe, kao i mornarsko plava omiljene su joj boje. Njena garderoba puna je praktičnih i sofisticiranih komada, a otmeno će isfurati i najležernije odevne kombinacije. Ne voli ništa ekstremno, već jednostavno, praktično, suptilno i prilagodljivo. Nakit mora da dopunjuje njen izgled i podiže ga na viši nivo.

Stil kupovine

Perfekcionistička narav Device posebno se ogleda u šopingu. Ona pažljivo proverava da li je sa artiklom koji joj se sviđa sve u redu, a njenom istančanom oku ništa ne može promaknuti. Kada kupuje lako je možete zateći na odelu zdrave hrane jer Devica pazi na ishranu i svoju vitku liniju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs