zvezde nas usmeravaju

Najvažniji saveti za svaki znak zodijaka pojedinačno: Započnite 2020. novim odlukama!

Vreme je da nešto menjate u svom životu!

Zanimljivosti
21:19h Autor:
Najvažniji saveti za svaki znak zodijaka pojedinačno: Započnite 2020. novim odlukama!
Foto: Shutterstock

Ovan

Savet za 2020. godinu: Usporite, čuvajte energiju i praktikujte metode opuštanja poput meditacije i joge. Sada je vreme da razradite i realizujete ideje o kojima razmišljate već neko vreme i da učvrstite odnose s ljudima koji su vam bitni. Možete očekivati puno mirniju i plodonosniju godinu, jer je haotični Uran nakon sedam godina napustio vaš znak.

Najbolja odluka: Biti strpljiv. Najsrećniji broj: 9

Bik

Savet za 2020. godinu: Izbegavajte sklonost opsesivnom ponašanju i naučite nove načine kako da se opustite, kuvajte iz zadovoljstva, uzgajajte začinsko bilje i povrće, pročistite svoj prostor. Ne zatrpavajte um s trivijalnostima – pokušajte da ga pročistite zapisujući misli na papir. Kako je Uran ušao u vaš znak, možete očekivati želju za novim projektima, svežim idejama pa možda i promenu posla.

Najbolja odluka: Izaći iz zone komfora. Najsrećniji broj: 6

Blizanci

Savet za 2020. godinu: Pokušajte da praktikujete život u trenutku, izbegavajte da se upuštate u rasprave s ljudima s lošom energijom, budite dobri prema sebi i u potrazi za novim načinima učenja kako biste svoj um negovali znanjem. Život koji se temelji na istini u ovoj godini će vam biti jedna od najvažnijih stvari. Ne budite previše kritični prema sebi – pre svega, volite sebe.

Najbolja odluka: Umereno koristiti društvene mreže. Najsrećniji broj: 5

Rak

Savet za 2020. godinu: Budite zahvalni na svemu što ste postigli, na svemu što imate i što jeste. Pokušajte negativnost da preokrenete u pozitivnost i verujte u dobrotu ljudi. Napokon ćete dobiti priliku da pročistite prošlu karmu menjajući toksične navike. Ove godine "nemilosrodni" Saturn nakon tri godine napustiće vaš znak što će vam vratiti optimizam.

Najbolja odluka: Biti glasan i jasan.

Najsrećniji broj: 1

Lav

Savet za 2020. godinu: Dajte ljubav sebi i drugima bez očekivanja, jer tako ćete izbeći nevolje. Plešite, svirajte i kroz pokret pustite energiju srca da teče. Pokušajte vlastiti ego da stavite u drugi plan. U ovoj godini bićete osnaženi energijom vama suprotnog znaka, vodenog znaka. Što više date drugima bez da išta očekujete zauzvrat, to ćete biti srećniji.

Najbolja odluka: Štedite novac. Najsrećniji broj: 1

Devica

Savet za 2020. godinu: Zapitajte sebe "da li je ovo zaista važno?" pre nego što počnete previše da analizirate i paničite. Opustite se i unesite u svoj život više smeha i sreće. Ovo je dobra godina da ostvarite ciljeve i projekte o kojima već dugo razmišljate. Zemljani znakovi biće posebno aktivni u 2020. godini, što će i vas pokrenuti, sve dok ne dopustite da vas strah od kritike i preterana potreba za kontrolom ne ograničavaju.

Najbolja odluka: Zauzeti stav. Najsrećniji broj: 5

Vaga

Savet za 2020. godinu: Radite na tome da vam svi aspekti života budu u ravnoteži, izbegavajte zanemarivanje vlastitih potreba i samosvesti i usvajajte zdrave načine života. Važno je da razrešite bilo kakve razmirice s drugima i izbegavate situacije koje vas energetski i podsvesno iscrpljuju. Usmerite vlastitu energiju na to da oko vas, i kod kuće i na poslu, vlada mirno okruženje i fer kompromis.

Najbolja odluka: Više vežbati i biti fit. Najsrećniji broj: 6

Škorpija

Savet za 2020. godinu: Otpustite ono što zamerate drugima i pomognite onima koji to ne mogu sami, budite empatični, ostavite prošlost u prošlosti i krenite dalje. Bićete osnaženi energijom Marsa, planete privlačnosti, a naročito naglašena biće vaša sposobnost intuicije na koju se u ovoj godini itekako možete osloniti. Još bolje ćete funkcionisati uz praktikovanje metoda meditacije i mirnog sedenja.

Najbolja odluka: Više se koristiti rečima. Najsrećniji broj: 9

Strelac

Savet za 2020. godinu: Suočavajući se sa samima sobom, život vam je dao priliku da rastete. To će osnažiti vašu dušu i osigurati da budete na pravom putu. Izbjegavajte preterano uživanje i prigrlite umerenost. Ulazak Marsa u vaš znak biće prilika da se ponovno povežete s dubljim aspektima vaše naravi i da pažljivije osluškujete vlastito srce.

Najbolja odluka: Punite se energijom. Najsrećniji broj: 3

Jarac

Savet za 2020. godinu: Vežbanje i izleti u prirodu daleko od gradske buke i zahteva svakodnevnog života pomoći će vam da održavate visok nivo serotonina. Proteklih nekoliko godina bile su prilično izazovne, a u 2020. naučićete da prihvatate prošle događaje i krenuti dalje zahvaljujući Jupiteru, planeti sreće, koji će čitave godine biti u vašem znaku. Lakše ćete pronaći unutrašnji mir i zadovoljstvo.

Najbolja odluka: Nađite neki novi hobi. Najsrećniji broj: 8

Vodolija

Savet za 2020. godinu: Neka vaša spavaća soba bude vaše utočište u kom ćete pronaći mir nakon svakodnevnih obaveza. Stvorite u njoj mirno i opuštajuće okruženje, isključite mobilni i negujte svoj um pomoću meditacije, muzike i umetnosti. U 2020. ulazimo u novo doba Vodolija, kakvo nismo imali od 1960-ih, pa možete očekivati velike i uzbudljive životne promene. Pazite da od tolikog uzbuđenja ne izgorite – naučite da prepoznate kada vam je potreban odmor, povucite se i napravite pauzu.

Najbolja odluka: Izbegavati preterano kritikovanje sebe. Najsrećniji broj: 8

Ribe

Savet za 2020. godinu: Pazite na to da redovno hranite svoj duh i izražavate svoja osećanja kroz kreativne medije poput umetnosti i muzike, praktikujte duhovnost kao oblik samosvesti. U 2020. moći ćete u potpunosti da budete svoji i to će biti fantastično. Otvaraju vam se mogućnosti da ostvarite neverovatne stvari, ovo je godina u kojoj će vaša sanjarska priroda da slavi jer ćete shvatiti da snovi nikada nisu preveliki.

Najbolja odluka: Otpustiti to da stalno nešto nekome zamerate. Najsrećniji broj: 3

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs