Astrologija

Dnevni horoskop za 14. januar: Vodite računa o svom zdravlju, jer to je samo vaš posao!

Devica osetljiva, Vaga u problemima, Rak srećan, Vodolija zadovoljna, Lav ozbiljan

Lifestyle
08:19h Autor:

OVAN

Pomoć koja vam dolazi od strane neke osobe iz inostranstva će vam na ovom polju biti veoma značajna. Niste zainteresovani za početak bilo kakve nove ljubavne veze u ovom periodu. Bavite se sportom i budite aktivni.

BIK

Zadovoljni ste situacijom koju imate na ovom planu i za sada ne planirate veće promene. Ukoliko vam se dopada osoba koju ne poznajete dovoljno dobro, može se desiti da se razočarate u nju kasnije. Čuvajte bubrege.

BLIZANCI

Niste spremni da se suočavate sa novim poslovnim problemima sada kada ni stare niste još do kraja rešili. Iako imate udvarača i ponude ljubavnog tipa, ostajete sami još neko vreme. Problemi sa urogenitalnim traktom.

RAK

Možete da očekujete novu priliku za posao kojom ćete biti prilično zadovoljni. Imate utisak da postoje neke stvari koje nisu do kraja rešene a tiču se vašeg odnosa sa voljenom osobom. Imunitet vam je oslabljen.

LAV

Niste zainteresovani za pokretanje novog posla trenutno. Dosta toga vas iz prošlosti opterećuje. Očekuju vas veliki preokreti u odnosu sa voljenom osobom. Mogući su neki neočekivani problemi. Ubrzan rad srca.

DEVICA

Nije povoljan trenutak za nove odluke niti za pokretanje bilo kakvih drastičnijih poteza na poslu. Moguće je da ste zbunjeni i da vam nije ni malo lako da se suočite sa sopstvenim osećanjima u toku današnjeg dana. Grudni koš je osetljiv.

VAGA

Možete da očekujete povoljan period kada je u pitanju razrešenje poslovnih komplikacija. Niste raspoloženi za svađu sa partnerom i na neki način se samo povlačite u sebe danas. Sinusi su vam osetljivi i skloni problemima.

ŠKORPIJA

Oscilacije koje su prisutne na vašem polju zarade bi trebale da se stabilizuju u narednom periodu. Ne znate kako da reagujete kada vam partner saopšti vesti koje niste želeli da čujete. Povećan apetit je naglašen kod vas.

STRELAC

Tokom današnjeg dana imate manjak strpljenja i veoma ste skloni svađama i konfliktima na polju posla. Odlučili ste da želite prekid ljubavne veze u kojoj se ne osećate dobro već neko vreme. Povišen krvni pritisak.

JARAC

Očekuje vas period u kojem ćete na polju posla imati neke preokrete koje niste očekivali. Vreme je da sami sa sobom definišete šta želite. Često izgleda kao da na neki način zavlačite partnera. Nesanica vas muči.

VODOLIJA

Niste zainteresovani za nove poslovne ponude trenutno. Imate već previše obaveza nad svojom glavom. Partner vam pokazuje da nije siguran u svoja osećanja i takav njegov stav vam se ni malo ne dopada. Nervna napetost.

RIBE

Imate nove ideje za posao i spremni ste da se maksimalno posvetite njihovoj realizaciji danas. Veoma brzo menjate mišljenje o osobi sa kojom ste u vezi. Moguće je da ćete uskoro promeniti i partnera. Imate mnogo energije u sebi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs