oprez

7 REČENICA KOJE NEMOJTE NIKADA IZGOVORITI ŠKORPIJAMA: Ovo ne praštaju, a još teže zaboravljaju!

U mesecu smoškorpiona, najseksi i najtajanstvenijeg od 12 zodijačkih znakova. Žene škorpije su egzotične, privlačne, dikretne, neustrašive, tvrdoglave... krasi ih izvanredna intuicija i znaju da se izbore sa svakom preprekom u životu.

Zanimljivosti
Autor:
7 REČENICA KOJE NEMOJTE NIKADA IZGOVORITI ŠKORPIJAMA: Ovo ne praštaju, a još teže zaboravljaju!
Foto: Shutterstock

Žene škorpije su samouverene, snalažljive i snažne. Znaju kako da uspeju, ne beže od napornog rada, učiniće sve da uspeju... A postoje i neke stvari koje im nije pametno govoriti, barem ako ne želite da ih izbacite iz takta. Ovih sedam izdvojili smo u nastavku.

1. Lažeš

Škorpioni ne mogu da podnesu kada ih neko laže. Isto tako, laganje smatraju gubitkom vremena. Situacije u kojima moraju da lažu (što će učiniti samo ako im je do nekoga jako, jako stalo) su im nepodnošljive. Kada nekoga uhvate u laži, jako će se potruditi razotkriju istinu jer veruju da jedna laž vodi prema drugoj laži. Zato, optužite li škorpiona za laž, verovatno će dobro razmisliti zašto vas je uopšte pustio u svoj život.

2. Da li mogu da ti veruujem?

Ako nešto ovakvo kažete škorpionu, povredićete mu ponos, principe i čast. Škorpioni su odane i zaštitnički nastrojene osobe kada su u pitanju oni do kojih im je stalo. Isto očekuju zauzvrat, a pitanje da možete da mu verujete smatraju drskošću.

3. Veruj mi

Čim čuju rečenicu "Veruj mi", škorpionima se pale njihove posebne antene. Njima nije dovoljno samo reći "Veruj mi". Škorpioni žele da znaju sve, uvek su dobro informisani, a onda sami odlučuju da li da veruju nekome ili ne.

4. Zašto trošiš vreme na osvetu?

Niko ne zamera kao škorpije. Zato im je teško da zaborave ili oproste. Ako ste uradili nešto zbog čega vam škorpija više ne veruje, učiniće sve da vam se osveti i u ovoj situaciji biće jako strpljiv. Čekaće koliko god je potrebno da uradi šta je zamislio.

5. Intimnost nije toliko bitna

Intimni odnosi škorpijama su veoma bitni. Vide ih kao oblik umetnosti čija se vrednost ne sme umanjivati. Potrebna im je u životu i pomoću nje izražavaju one emocije koje rečima ne mogu da kažu. Osim toga, intimni odnosi u njihov život donose zabavu bez koje ne mogu i ne žele.

6. Moj način je bolji

Škorpije imaju sposobnost da obave sve što je potrebno, ali na svoj način. I ne vole da se drugi petljaju u način kako će nešto srediti. Oni su perfekcionisti, ali posebna vrsta perfekcionista. Bitno im je da obave šta je potrebno i bitno im je da to obave isključivo onako kako su oni zamislili bez sugestija sa strane.

7. Hobiji su ti važniji od mene

Škorpije su strastvene oko stvari do kojih im je stalo. Strast je njihov pogon i svemu što vole su maksimalno posvećeni pa tako i svojim hobijima. To ne znači da im je manje stalo do vas nego do hobija - to samo znači da svemu pristupaju jednako fokusirano. Rečenice poput ove samo će ih izbaciti iz takta jer ne vole da ih neko kontroliše ili pokušava da promeni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs