Pravila kvalitetnog života

Sreća je stvar izbora: Osnovna načela uspešnog i ispunjenog života!

Vodite se ovim pravilima kako biste maksimalno uživali u svakom trenutku života

Zanimljivosti
14:30h Autor:
Sreća je stvar izbora: Osnovna načela uspešnog i ispunjenog života!
Foto: Shuterstock

Poenta života je da ga proživite što bolje i kvalitetnije možete. Ponekad je neophodno da zastanemo i sagledamo trenutnu situaciju i okolnosti u kojima se nalazimo. Stanemo i razmislimo da li smo tamo gde želimo da budemo.

Život nas često zatrpava raznim neugodnim situacijama, ali mi smo sami tvorci svoje vlastite sreće. Sreća je zapravo stvar izbora, a ne životnih okolnosti. Svako može da nađe srećno mesto i da uprkos svim problemima ispuni život smehom i zabavom.

Da bi život postao lagodniji i kako biste iskoristili svaki trenutak na najbolji način ova tri načela ne smete nikada da izgubite iz vida:

Zašto vernici ne treba da puše: Četiri zla đavo odjednom čini kroz duvan!

Bitno je sebe stavljati na prvo mesto i neke prohteve ispuniti, ali prestanite udovoljavati svakom svom unutrašnjem zahtevu. Iznenadnom željom za odmorom, kad niste imali od čega ni da se umorite, za hranom, kada niste zapravo ni gladni, čežnjom za ostankom u zoni komfora, jer tek kada iskoračite iz nje, dobre stvari počnu da se događaju.

Kada rizikujete i radite stari koje su vam nove, otvaraju se neka nova poglavlja u životu, koja uglavnom sa sobom nose lepa iskustva.

5 najvećih grešnika: Ovi horoskopski znakovi završavaju u paklu!

Prestanite udovoljavati svima u okolini po svaku cenu, kako biste bili prihvaćeni od njih. Okolina vas nikada neće prihvatiti, sve dok vi sami ne prihvatite sebe i ne pokažete svetu ko ste.

Odredite jasno ko ste, gde idete i koje vrednosti verujete

Ne ustručavajte se da jasno izrazite svoje stavove i uverenja. Svet voli samouverene ljude, a sa verom u sopstvene kvalitete život je mnogo lakši.

Stiže retrogradni Uran: Spremite se za raskide i velike preokrete!

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs