Ideje za letnje dane

Kako da uživate u vrelim letnjim danima: 4 jeftine ideje za dobru zabavu!

Planiranje putovanja ne mora biti jedino rešenje za letnji predah!

Zanimljivosti
Autor:
Kako da uživate u vrelim letnjim danima: 4 jeftine ideje za dobru zabavu!
Foto: Shutterstock

Početkom leta mnogi od nas se trude da urade nešto što su dugo planirali i odlagali. Bilo da ste želeli da naučite novi jezik, naučite da kuvate, rezervišete putovanje ili istražite evropske gradove, kada letnje temperature skoče, svi se osećamo izmoreno.

Zbog toga bi nam i više nego koristio kvalitetan odmor i opuštanje. Dobra stvar je da ne morate izdvojiti puno novca kako biste priuštili sebi zabave i odmora.

Leto će vam omogućiti da pronađete jeftine, opuštajuće i avanturističke ideje. Zar ne zvuči lepo piknik sa dobrim društvom pod zvezdanim nebom ili časovi plesa?!

Zgrabite sladoled

Slatke grickalice su uvek dobra ideja! Ulepšaće vam dan iz nekoliko razloga: sladoled će vas podsetiti na lepe stvari u životu i datu mu uzbudljiviji, šareniji i živahniji sadržaj.

Probajte različite ukuse i kombinacije, prelive i dodatke i nađite svoj omiljeni ukus, a za sve to nećete morati da izdvojite bogatstvo.

Da vam leto ne presedne: 5 zakona koji čuvaju zdravlje u vrelim danima!

foto: Profimedia

Sredite nokte

Leto je sezona za otvorenu obuću. Čim spakujete čizme, a izvadite papuče i sandale, znate da su dani sunčanja sve bliže.

U nekom trenutu ćete primetiti da vam je i više nego neophodan pedikir, jer će vaši prsti imati svoju priliku da zasijaju. Učinite sebi uslugu, častite sebe masažom ili pedikirom.

To neće slomiti vaše finansije, a složićete se i da je dostižnije od putovanja.

Najbolji i najgori materijali za leto: U ovome se nećete znojiti!

foto: Shutterstock

Posetite prirodu

Priroda može biti izuzetno umirujuća. Sunčevi zraci učiniće da se osećate življe i spremnije da prihvatite vrele temperature.

Pronađite mesta na u prirodi na kojima možete da šetate, odmarate i kupate se. Ponesite par udobnih patika i odvezite se na mesta sa puno drveća i planinarskih staza. Osluškujte životinje i pratite zvuk reke, potoka ili vodopada.

Uživajte uz omiljenu knjigu ili časopis

Kada ste poslednji put imali vremena da pročitate nešto što volite? Verovatno je to bilo prošle godine tokom leta kada ste imali vremena za odmor. Iskoristite ovo leto da svoje vreme posvetite omiljenim knjigama ili časopisima i vratite se u režim opuštanja.

Jedan roman ili članak koji će vas nasmejati na kraju dana je uvek dobra odluka!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs