Šta otkriva vaš horoskopski znak

Horoskopski znak otkriva: Koji ste ljubavni par iz popularne serije?

Ako ste ljubitelj jedne od najgledanijih serija - "Uvod u anatomiju", pogledajte kakva je vaša ljubavna priča prema horoskopskom znaku

Zanimljivosti
Autor:
Horoskopski znak otkriva: Koji ste ljubavni par iz popularne serije?
Foto: Profimedia

Moguće je da postoje parovi u seriji sa kojima se možete povezati ili više ceniti, jer u njima vidite određene stvari koje tražite u svom ljubavnom životu ili prepoznajete u sebi.

Bez obzira da li cenite avanturu ili pouzdanost, entuzijazam ili intuiciju, optimizam ili praktičnost - postoje određene osobine koje tražite u partneru, a vaš horoskopski znak može imati uticaj na to.

BLIZANCI - Ejpril Kepner i Džekson Ejveri

Ejpril i Džekson nisu završili zajedno, ali određeno vreme, njihov odnos je bio magičan. Njihova ljubav javila se nakon bliskog prijateljstva, a upoznali su se u 6. sezoni serije.

Blizanac može da se zaljubi u svog najboljeg prijatelja ili da traži partnera koji ga podseća na njega podseća, što se dogodilo između Džeksona i Ejpril.

RAK - Meredit Grej i Endru Deluka

Poslednja sezona donela je neočekavi obrt u ljubavnom životu Meredit Grej. Iako je ovim likovima bilo potrebno pola sezone da prihvate svoja osećanja, na kraju su oboje priznali da su zaljubljeni jedno u drugo.

Rak je emotivan, puni ljubavi, zaštitnički nastrojen i oprezan, baš kao Meredit i Endru. Oba lika su napočetku oklevala kako bi zaštitili svoje srce - Meredit nakon Dereka Šeparda, a Deluka nakon veze za Sem- na isti način kao što bi Rak uradio.

LAV - Keli Tores i Arizona Robins

Jedna stvar po kojoj je Lav prepoznatljiv jeste samopouzdanje. Zna šta želi i nije stidljiv kada to treba i da pokaže. Takođe, Lav je veseo, strastven i odan.

Likovi Keli i Arizone su te osobine savršeno obuhvatile. Obe junakinje imaju visoko mišljenje o sebi, ponekad su se malo više posvetile svojim potrebama, ali su bezuslovno volele jedna drugu - baš kako to Lav radi.

DEVICA - Levi Šmit i Niko Kim

Devica je skromna, sramežljiva, pouzdana i inteligentna, ali takođe može osećati pritisak da bude savršena, te je često samokritična.

Kada je Niko u 15. sezoni ubio svog pacijenta, jer je bio previše samouveren, Šmit je bio tu da mu kaže da će sve biti u redu.

Devici je potreban partner koji može isto da uradi i koji će moći da je voli uprkos njenim nesavršenostima.

VAGA - Emilija Šepard i Atikus Linkoln

Jedno od lepših iznenađenja 15. sezone je prijateljstvo između Amelije i Linka. Vaga je šarmantna, romantična, prilagodljiva i druželjubiva - sve što su Amelija i Link.

Poznato je da ovaj znak odaje vibracije samopouzdanja, što drugima može biti veoma privlačno. Nekada može biti samokritična, te je Vagi potreban neko da je podseti koliko je neverovatna.

ŠKORPIJA - Meredit Grej i Derek Šepard

Retko koji par iz "Uvoda u anatomiju" je bio toliko upečatljiv kao što su to bili Meredit i Derek. Njihova veza je bila strastvena, uzbudljiva i voleli su se potpuno.

Kao i Škorpija, vrednuje sve te atribute i nada se da će pronaći u svojim vezama.

STRELAC - Ričard Veber i Ketrin Foks

Ričard i Ketrin su otvoreni, iskreni, vrednuju svoju nezavisnost i poštuju druge ličnosti - to su osobine koje Strelac izuzetno ceni.

Kao i Strelac, ovi likovi su tvrdoglavi, ali uvek spremni da razgovaraju i saslušaju drugu stranu.

JARAC - Miranda Bejli i Ben Voren

Miranda i Ben znaju da svaki odnos zahteva rad i da najbolji odnosi trpe razne oluje, baš kao i Jarac. Ovi likovi su simboli strpljenja i ljubavi, ali nisu naivni da misle da će u ljubavi i životu uvek teći med i mleko.

Kao i Jarac, znaju da će u životu uvek biti prepreka, ali i da su dovoljno sposobni da ih prevaziđu iskrenošću, poverenjem i napornim radom.

VODOLIJA - Kristina Jang i Oven Hant

Njihova veza, iako kratkotrajna, bila je prava ljubavna priča. Bili su ludo zaljubljeni i jedno uz drugo kada im je to bilo najpotrebnije.

Kao i Vodolija, Kristina i Oven su bili iskreni i verni, a istovremeno su uspeli da zadrže svoju nezavisnost.

RIBE - Aleks Karev i Džo Vilson

Da nije bilo Džo, Aleks nikad ne bi postao sanjar, obazriv i pun ljubavi. Uz nju Aleks je saosećajan, ljubazan, nesebičan - sve osobine Ribe.

Osećaj sigurnosti je za ovaj znak izuzetno bitan, kao što je bilo za Džo nakon lošeg odnosa sa bivšim suprugom.

OVAN - Izi Stivens i Deni Dukete

Ovan je poznat po svom entuzijazmu i po tome što je impulsivan i strastven - nijedan par do nije bolje obuhvatio od lika Izi i Denija.

Iako je njihova ljubav bila nesumnjivo jaka, oba lika su donela neke sumnjive odluke ne obraćajući pažnju na posledice, što često radi i Ovan.

BIK - Oven Hant i Tedi Oltman

Ovenu je bila potrebna čitava večnost da shvati svoja prava osećanja prema Tedi, ali uprkos tome, uvek je bio uz nju. Oven i Tedi su sve vreme bili dobri prijatelji i uvek su mogli jedno drugom da se povere.

Slično njima, Bik je pouzdan, osećajan i uporan i neće započeti vezu ako pre toga nema čvrste temelje.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs