Zabavno i šaljivo

Šta omiljeno piće otkriva o vama?

Da li ste rado viđeni u društvu, lako se uklapate, otmeni ste i prijatelji vas cene? Proverite šta piće koje najviše volite da ispijate u kafiću može reći o vama
Zanimljivosti
23:48h Autor:
Šta omiljeno piće otkriva o vama?
Foto: Shutterstock

Način razmišljanja i ponašanja najviše govori o karakternim crtama osobe, a na šaljiv i simpatičan način i vaše omiljeno piće vas može razotkriti.

VotkaOdaberete li ovo piće dok ste sa društvom u kafiću, postoje tri moguća razloga za to:

1. Novi ste u ispijanju alkohola i ne želite ništa sa posebnim ukusom.2. Ne poznajete vrste pića, a za votku ste čuli.3. Imate ruske korene, pa to želite da proslavite.

Burbon

Uvek odajete priznanje za naporan rad, a kada volite, volite do kraja. Ukoliko je suprotno, nećete ćutati i jasno ćete reći šta mislite, ali i zašto.

DžinLako se uklapate u bilo koji tip društva i uvek ćete pronaći barem jednu osobu sa kojom možete da razgovarate. Proleće je vaše najdraže doba godine jer se tad sve budi i pokreće, piše Huffington Post.

Irski viskiVi ste osoba za druženje i opuštanje, a zbog toga ste vrlo rado viđeni u društvu. Zabavni ste i opušteni, pa vas prijatelji rado pozivaju na druženja.

Viski

U mlađim danima uvek ste ispunjavali sve obaveze, pročitali svaku lektiru i bili vredna osoba. Imate na umu da ste dogovorili ludi provod ili žurku, ali pre toga ćete obaviti sve obaveze bez problema. Prijatelji vas cene i uvek će prvo pokucati na vaša vrata ako im zatreba savet.

KonjakDakle, vas opisuje samo jedna reč - otmeno.

RumStvoreni ste da budete drugačiji od drugih i teško ćete odoleti plesnom podijumu. Prijatelji znaju da će vašim dolaskom veče otići u nepoznatom, ali zanimljivom i nezaboravnom smeru.

RakijaMalo je reći da ste prava osoba za žurke koja dobro podnosi žestoka pića i stoji na nogama celu noć.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs