Da li ste među njima?

Šta to jednu ženu čini savršenom: 6 odlika zbog kojih joj svi zavide!

Velika je zabluda da muškarci misle kako njihova savršena žena mora da se oblači veoma izazovno
Zanimljivosti 02.10.2015. - 10:51h Autor: tportal.hr
Foto: Shutterstock

O tome šta savršen muškarac treba da poseduje raspravlja se već godinama, ali šta je sa savršenim ženama?!

 

Razmišljalo se i razmišljalo, i došlo se do zaključka da savršena žena poseduje ovih 6 osobina!

 

1. Prava doza seksepila

 

Velika je zabluda da muškarci misle kako njihova savršena žena mora da se oblači veoma izazovno. Istina je da muškarci vole seksi žene, ali velika je razlika od decentnog pokazivanja kože i nošenja mini-suknje na poslovnoj večeri. Savršena žena zna kako da bude seksi u pravoj meri, u kombinaciji sa stilom i samopouzdanjem. Prava doza seksepila uključuje malo izazovnosti, maštovitog kombinovanja i naglašavanja tačno onoga što želite. Prava žena zavodi pogledom i stavom, a ne odećom.

 

Žena koja osvaja svakog muškarca: Šta to jednu damu čini lepom!

 

 

2. Mora biti kul

 

Savršena žena razume da muškarci obožavaju sport i ne mogu protiv toga pa im je savršeno jasno da će prosečan muškarac prvom prilikom preskočiti subotnju potragu za lampom za dnevni boravak, dohvatiti se daljinskog upravljača i prebaciti na sportske kanale. Ipak, u svemu postoji granica, pa bi i muškarci trebalo da znaju gde ta granica tolerancije prestaje.

 

3. Pametna je i duhovita

 

Muškarci jednostavno obožavaju kada se žena smeje njihovim šalama, ali isto tako im je neodoljivo kada su one duhovite. Savršena žena trebalo bi da zna da ispriča šalu, našali se na tuđ račun, ali isto tako i da prihvati šalu na sopstveni račun bez ljutnje. Osim toga, nijednog muškarca koji traži ozbiljniju vezu neće privući lutkica, oni žele žene sa stavom i sopstvenim mišljenjem.

 

Dama koja drži do sebe: 20 pravila lepote kojih se prava žena nikad ne odriče!

 

 

4. Ima privatan život

 

Muškarci vole osećaj da su svojim partnerkama potrebni, ali ne žele da budu jedina stvar u njihovim životima. Savršena žena ima karijeru, sopstveni krug prijatelja i nešto što je strastveno zanima. Naime, ako bismo upitali muškarce, mnogi bi se složili da nema ničega odbojnijeg od žene koja se poput pijavice uhvati za svaki aspekt muškarčevog života.

 

5. Realna je

 

Nijedan muškarac za dugogodišnju partnerku ne priželjkuje kraljicu drame. Veze nisu uvek bajkovite i naravno da svađe izbiju, ponekad i češće no što očekujemo, ali muškarce će pre privući žene koje su prizemljene i realne i nisu sklone drami.

 

6. Ume da voli

 

Po pitanju ljubavi, muškarci su prilično razmaženi i ponekad kao mala deca - oni jednostavno žele da budu voljeni. Kada imaju loš dan žude za bezuslovnom podrškom, kada dobro izgledaju traže kompliment, a ne smeju se ni zaboraviti ni pohvale kada se pokažu u spavaćoj sobi. Savršena zna kako da bezuslovno voli muškarca.

 

Seksi bonton: Ako prekršite ova 4 pravila, zgadićete mu se za sva vremena!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...