Pročitajte

Svaki muškarac bi je oženio: Ovakva žena je poželjna za brak!

Savršena žena pedesetih godina dvadesetog veka bila je ona koja je maksimalno posvećena deci, kući, svom mužu, a danas je to nešto drugačije
Ljubav i zavođenje
11:08h Autor:
Svaki muškarac bi je oženio: Ovakva žena je poželjna za brak!
Foto: Shutterstock

Kada bismo se vratile u 1950. godinu i pogledali kakve su dame bile poželjne za brak, shvatili bismo koje smo mi danas srećnice.

Savršena žena pedesetih godina dvadesetog veka bila je ona koja je maksimalno posvećena deci, kući, svom mužu, a večera je morala da bude spremna do 18h jer glava kuće tada dolazi u svoj dom.

Koliko god da se pričalo da se ranije živelo bolje, mi smo srećne jer smo u 2015. godini ravnopravne sa muškarcima u mnogo čemu. Muška razmišljanja su se drastično promenila.

Pročitajte kako su oni opisali savršenu ženu za brak:

Tragedija velike ljubavi Ane Karenjine: Nije mogla bez njega, nije umela sa njim!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

“Treba mi neko ko će me ispuniti. Prava žena će razumeti moje slabosti i mane i pomoći da postanem bolja osoba. Da budem iskren voleo bih da bude inteligentna, zanimljiva i da ima velike grudi”.

“Devojka koja će da bude uz mene i u dobru i u zlu, ona koja neće pobeći posle prvog većeg problema. Želeo bih i da je umiljata, slatka i da pored nje nikad ne odrastem" .

Duhovita devojka. To je jedna od najvažnijih stvari. Naravno, želim i da bude ljubazna, avanturista i sa kojom ću da živim punim plućima i uz osmeh. Ljubav i smeh čine jednu vezu čvrstom i savršenom".

“Možda ću da budem staromodan i seksističan, ali želim ženu pored sebe koja ume da kuva. I to da kuva dobro. Ukoliko je njena strast kuvanje, a moja jelo, onda ne možemo propasti. Hrana je važna kao i ljubav, jer bez nje ne možemo živeti zar ne? Devojka koja se snalazi dobro u kuhinji je tako seksi".

Romansa o kojoj svet priča: Ko su oni, i zašto je njihova ljubav šokirala Francusku? (FOTO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

“Želim da me izaziva da budem najbolja verzija sebe. Tačnije, da mi pomogne da radim na sebi, svojim manama. Takođe mi je bitno da je interesantna i duhovita".

“Želim da oženim devojku koja ima svoj život, interesovanja, karijeru, prijatelje. Jednom rečju - kompletnu ličnost! Ne želim da budem sa nekim koji će da živi moj život, niti obrnuto. Živećemo zajedno i srećno, ali da imamo vremena i za stvari van našeg braka".

“Želim da moja buduća žena bude pristojna i kulturna i da ne moram da se brinem i razmišljam da li će me obrukati. Želim da budem ponosan na nju gde god da idemo, a ne da razmišljam šta će reći ili da joj dajem uputstva kako da se ponaša”.

“Možda zvuči kao kliše, ali zar svi ne želimo pored osobu od poverenja koja će nas voleti u svim mogućim izdanjima i stanjima, koja će nas nasmejati u tužnim trenucima i biti podrška uvek i svuda i koja će biti najbolja majka našoj deci".

Smrtno zaljubljena u pogrešnog: Ovako je Onazis uništio život Mariji Kalas!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs