AKO STE SANJALI DA VAS PARTNER VARA - TO NIJE NAIVNO NIMALO: Za ovaj sanovnik se smatra da je najprecizniji

Snovi su govor podsvesti, kada ih rastumačite možete da shvatite sebe i svoje želje

Običaji
15:34h Autor:
AKO STE SANJALI DA VAS PARTNER VARA - TO NIJE NAIVNO NIMALO: Za ovaj sanovnik se smatra da je najprecizniji
Preljuba, Foto: Shutterstock

Snovi ponekad umeju da budu toliko realni da ne možemo da ih zaboravimo čak i kada se probudimo. Neke, one najupečatljivije pamtimo danima.

Po mnogim istraživanjima, najviše pamtimo one snove koji su vezani za prevaru partnera. Evo šta oni znače:

*Ako ste sanjali da vas partner vara

To je često pokazatelj da niste sigurni u ljubav osobe s kojom ste u vezi. Ne pruža vam dovoljno pažnje i ljubavi. Možda se plašite da će vas ostaviti.

Dakle, taj san nije poruka "više sile" da obratite pažnju na to s kime se vaš partner viđa, već da malo porazgovarate o obostranim osećanjima i zajedničkim planovima.

*Ako ste sanjali da ste vi prevarili partnera

Ne znači da to zaista želite, niti da u stvarnosti imate loš seksualni život, već da nešto želite sakriti od partnera ili ste mu već nešto slagali, pa vas grize savest.

Osim toga, prevara u snu može značiti i da želite eksperimentisati u seksu, da želite isprobati nešto novo, ali se plašite da vaš partner nije za to raspoložen.

Ipak, Baba Vangin sanovnik se smatra najpreciznijim i po mnogim procenama najviše ljudi iz bivše Jugoslavije veruje upravo njemu.

San, Snovi, Sanjarenje
foto: Shutterstock

Šta kaže Baba Vangin sanovnik?

Ako sanjate da ste bolesni: To je dokaz psihičkog nemira. Sanjati da ste bolesni, ukazuje da se bojite da se suočite sa realnošču, a takođe označava i veliku nelagodnost u vezi nekoga ili nečega. Poseta bolesniku označava dobijanje dobrih vesti.

Ako sanjate brod: Ploviti brodom po mirnom moru je vrlo dobar znak, problemi su iza vas, u vašu dušu se uselio mir i spokojstvo. Plovidba po uzburkanom moru označava uznemirenost zbog neprijatnih situacija, koje su vam prouzrokovale bol i tugu.

Baba Vanga
foto: Printscreen/youtube/ History

Ako sanjate da ste u crkvi: Ako se nalaziti u snu u crkvi, označava vašu želju za mirom. Verovatno ste prolazili kroz period većih konflikata i crkva, nezavisno od svog religioznog značenja, predstavlja pomirenje sa samim sobom kao i traganje za srećom. Ako sanjate da ste u crkvi i prisustvujete čudnim ili groznim događajima, onda to govori o vašem osećanju krivice u odnosu na neku osobu.

Ako sanjate da se davite: To znači nepoznatu opasnost. Videti prijatelja ili vama drage osobe koje se dave, pa čak i nepoznate osobe, označava da ćete dobiti veći novčani iznos. Tonuti lagano u neku neodređenu tečnost je tipičan san za nekoga ko prolazi kroz teži period.

Ako sanjate odlazak u inostranstvo: Putovati u inostranstvo brodom ukazuje na promene u vašim planovima, ili na mogućnosti promene posla. Ako sanjate osobe koje odlaze u inostranstvo, to ukazuje da ste u prednosti nad vašim suparnicima. Ako se pak nalazite u stranoj zemlji, očekujte uspeh u igri na sreću ili nenadani priliv novca.

DETALJNIJI HOROSKOP BABA VANGE MOŽETE PROČITATI OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs