Želi da pobedi starost

Šer na novom albumu plava i 20 godina mlađa (FOTO)

U skladu sa nazivom jedne od novih pesama Vratiti vreme, američka muzička diva uspela je da povrati prošlost bez bora na licu i savršenog tela, na kome bi joj pozavidele mnoge mlade koleginice
Muzika
05:52h
Šer na novom albumu plava i 20 godina mlađa (FOTO)
Foto: Instagram Cher

Šer je rešila da svojoj karijeri, dugoj 40 godina, da novi život. Na fotošutingu za pripremu novog albuma Bliže istini (Closer to the truth) proslavljena pevačica Šer (Cher) pozirala je u seksi spavaćici, koja je otkrivala njeno bujno poprsje. Jedna od najvećih transformacija svakako je platinasto plava boja kose, koju je dugogodišnja crnka rešila da premijerno predstavi zajedno sa svojim novim pesmama.

Muzička zvezda koju su proslavili hitovi "Come to me baby", "Believe", "Stronger", probila je rekorde i na polju plastične hirurgije, jer je na vrhu holivudske liste po broju hirurških zahvata. Njene promene lica uvek su iznova šokirale javnost, a kako biste videli kako izgleda koža Šer koja se topi na suncu i koje su sve bogate i slavne žene najpoznatije žrtve plastičnih operacija, pročitajte ovaj tekst.

Očigledno je njena želja da pobedi starost i ostane večno mlada i dalje dominantna, pa na novom albumu izgleda, po mišljenju fanova, atraktivnije nego ikada. Koliko Šer želi da ponovo zavlada muzičkom scenom govori i njen duet sa Lejdi Gagom (Lady Gaga), koji će se naći među 11 novih pesama ili 17, koliko će ih biti na posebnom deluks albumu.

"Mislim da je ovo najbolji album koji sam ikada radila. Smatram da je Gaga brilijantna i da je njen nastup bio odličan, iako se njoj ne sviđa."

Šer je priznala da je bila veoma nervozna dok je radila na novom albumu, ali da je spremna da ga predstavi svetu i povrati staru slavu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs