Fasciniran takmičenjem

Bora Čorba oduševljen imitacijom Željka Šašića: Otišao sam u kladionicu i predstavio se kao on!

Kada ste pored dobrog muzičara i veliki čovek, onda nema mesta sujeti, što je pokazao frontmen Riblje čorbe, čije je ponašanje i stajling u prvoj epizodi šoua Tvoje lice zvuči poznato preslikao pevač Željko Šašić
Celebrities
13:28h
Bora Čorba oduševljen imitacijom Željka Šašića: Otišao sam u kladionicu i predstavio se kao on!
Foto: Kurir

Put od narodnjaka do pravog rokera Željko Šašić je imao izvođenjem pesme Bore Đorđevića u prvoj epizodi šoua “Tvoje lice zvuči poznato”. Naime, Željko je dobio zadatak da imitira legendu srpskog rokenrola – Boru Čorbu, a po mišljenima mnogih, bila je to više nego uspešna transformacija. Reči hvale za Šašića imao je i sam Bora Đorđević.

"Nisam odgledao celu emisiju, ali sam oduševljen kako sve to izgleda, veoma profesionalno odrađen šou! Željkova imitacija je bila fantastična i svaka mu čast kako je skinuo moje pokrete. Nemam apsolutno ni jednu zamerku na njegov nastup, čak sam posle emisije otišao u kladionicu i predstavio se kao Željko Šašić (smeh). Moram reći da su i druge imitacije bile odlične, a iako ne slušam Lejdi Gagu, devojčica koja je pobedila, bila je odlična. Mnogo mi se dopao i Knez, koji je imitirao Luisa. Oduševljen sam i članicom žirija Marijom Mihajlović. Ona je sjajan pevač, a otkriću vam i da će se na albumu koji trenutno priprema naći i jedna moja pesma", kaže Đorđević.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs