uživajte!

NOVOGODIŠNJE PESME KOJE SU OBELEŽILE NAŠE DETINJSTVO: Pustite ih i svojoj deci! (VIDEO)

Ako niste okitili jelku, pravi je trenutak da to učinite uz zvuke neke drage pesme! Poslušajte ove pesme, pripremite sebi topli napitak ili vama omiljen zimski užitak i uživajte

Muzika
Autor:
NOVOGODIŠNJE PESME KOJE SU OBELEŽILE NAŠE DETINJSTVO: Pustite ih i svojoj deci! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Praznično vreme je doba velike nostalgije, kada se mnogi od nas prisećaju nekih starih, dobrih, zaboravljenih trenutaka, detinjstva ili novogodišnjih dočeka.

Setu nam najčešće izazovu praznične pesme koje smo svi voleli da slušamo. Već na prve taktove probude se uspomene i donesu neka draga lica, vrate nas vremenskom mašinom u jedno davno zimsko doba. Kako bismo ih otrgli od zaborava, pripremili smo za vas najlepših 6 novogodišnjih numera.

Ako niste okitili jelku, pravi je trenutak da to učinite uz zvuke neke drage pesme! Poslušajte ove pesme, pripremite sebi toplu čokoladu i uživajte sa svojom porodicom.

1. Povratak u detinjstvo! Legendarna emisija Zvrk i hor Zemlja snova odvešće vas u najlepše doba.

2. Legendarni Milan Delčić Delča i njegov bend U škripcu snimili su svojevrstan novogodišnji evergrin.

3. Dečiji hor Čarolija uvek nam prenese lepu poruku: U ponoć kada zaspu svi, poželi jednu želju ti, da svi na svetu pravi poklon dobiju, da se kao deca raduju.

4. Kolibri su omiljeni dečiji hor koji uveseljava ne samo najmlađe, već i starije. Evo kako su to radili nekada, kada su i mnogi od nas još bili deca!

5. I naravno Branko Kockica.

6. Novogodišnja pesma Minje Subote je takođe jedna od onih nezaboravnih.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs