Užitak za fanove elektronske muzike

Afrojack nastupa 12. jula na Egzitu

Jedan od najpopularnijih svetskih didžejeva po prvi put predstaviće se publici u Srbiji
Muzika
16:02h
Afrojack nastupa 12. jula na Egzitu
Foto: Promo

Čuveni Afrojack, jedan od najpopularnijih svetskih didžejeva, ponosni vlasnik Gremi nagrade i elektronski globtroter predstaviće se po prvi put u Srbiji, u subotu uveče 12. jula na Egzit festivalu.

Njemu će se u neverovatnom back to back nastupu pridružiti holandski vunderkid Quintino, a groznicu subotnje večeri na Egzit festivalu upotpuniće Maceo Plex vs Danny Daze, Tiga vs DJ Hell i Heidi vs Kim Ann Fixman.

Afrojack je jedan od najtraženijih elektronskih izvođača današnjice, a ujedno možda i najuticajniji didžej i EDM producent. Tri godine za redom nalazi se u top 10 najboljih didžejeva po svim relevantnim DJ listama, a na Forbs listi najplaćenijih didžejeva na planeti nalazi se na sedmoj poziciji sa zapanjujućom zaradom od 18 miliona dolara u 2013. godini i to sve sa tek 26 godina.

Sjajna traka "Selecta" spojila je mladog Holanđanina sa svojim sunarodnikom, naprednim Quintinom, pa će njihov zajednički Afrojack vs Quintino set pokazati zbog čega EDM ima toliko bitno mesto u popularnoj muzici današnjice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs