Priključite se

Poznate domaće zvezde podržale Egzit: Da odbranimo titulu! (VIDEO)

Poziv na glasanje u okviru kampanje Egzit festivala za odbranu titule "Najboljeg velikog evropskog festivala", uputili su između ostalih Nikola Đuričko, Đule Van Gogh, Slobodan Trkulja, Nikola Škorić
Muzika 16.10.2014. - 15:25h
Foto: Promo

Mnogobrojne muzičke, ali i glumačke zvezde iz Srbije i regiona priključile su se kampanji Egzit festivala za odbranu titule "Najboljeg velikog evropskog festivala" na Evropskim festivalskim nagradama 2014!

 

http://www.youtube.com/watch?v=rfdAiWzUOb8
do 27. oktobra Nikola Đuričko

 

Egzit festival je i ove godine, sedmi put po redu, nominovan u kategoriji najboljih velikih evropskih festivala u okviru EFA - European Festival Awards, najuticajnijeg evropskog festivalskog nagradnog takmičenja, nakon što je u januaru 2014. osvojio ovu nagradu na manifestaciji "European Festival Awards 2013"! Egzit je u borbi za nagradu u konkurenciji sa 37 festivala iz 14 zemalja, zajedno sa belgijskim festivalom Tomorrowland, danskim Roskilde, belgijskim Pukkelpop i španskim Primavera Sound.

 

Ukoliko i vi želite da doprinesete da Egzit bude svrstan među deset najboljih evropskih festivala, glasajte do 27. oktobra putem OVOG linka. U padajućem meniju odaberite Exit festival u kategoriji "Best Major Festival" (prva po redu).

 

Na istom mestu, možete da glasate i za Sea Dance festival, koji je na Evropskim festivalskim nagradama nominovan u čak dve kategorije. U padajućem meniju odaberite Sea Dance Festival u kategorijama "Best Medium - Sized Festival" (druga po redu), kao i "Best New Festival" (četvrta po redu).

 

Ostavljanjem svojih ličnih podataka, možete da učestvuješteu nagradnoj igri, koja će možda baš vama doneti po 2 VIP ulaznice za sve pobedničke festivale!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...