Nezaboravan provod

Najposećeniji nastup u istoriji glavne bine Egzita: Veče za pamćenje

Zvezda subotnje večeri je bio jedan od najvećih DJ-eva na planeti, Skrillex, koji je na glavnoj bini održao jedan od najposećenijih nastupa u istoriji festivala
Muzika
16:08h
Najposećeniji nastup u istoriji glavne bine Egzita: Veče za pamćenje
Foto: Promo

Tradicionalno najpopularnije veče Egzit festivala ostaće upamćeno po velikoj gužvi i jednom od najposećenijih nastupa u istoriji glavne bine, a prema procenama bilo je čak 45.000 posetilaca.

Zvezda subotnje večeri

je bio jedan od najvećih DJ-eva na planeti, Skrillex, koji je na glavnoj bini održao jedan od najposećenijih nastupa u istoriji Egzit festivala. Skrillex je toliko bio oduševljen Egzitom i atmosferom na Tvrđavi, da je, umesto planiranog polaska sa timom na ostatak turneje, odlučio da provede još par sati na m:ts Dance Areni! Na kraju je, na radost neumorne publike, zatvorio Arenu tehno setom.

Ono što je bio Skrillex za Glavnu binu, Afrojack, uz pojačanje sunarodnika Quintina, je bio za m:ts Dance Arenu! Kao da je u rukama imao džojstik kojim je upravljao povorkom od 20.000 fanova, Afrojack je doveo publiku do usijanja!

Majstorska svirka sa Dejmonom Albarnom donela je setlistu od čak osamnaest odabranih pesama, među kojima su bili singlovi sa novog albuma, pesme iz dosadašnje karijere, ali i megahitovi kao što je najpoznatija pesma Gorillaz, Clint Eastwood. Dejmon je bio vidno raspoložen, silazio je među publiku, dozvoljavao da ga fanovi grle i nose, a u jednom momentu je izjavio da bi došao s Blurom da je znao da je na festivalu toliko dobro.

Neposredno pre njega, mladi hrvatski violončelisti, Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao 2 Cellos, oduševili su prisutne kada su na glavnoj bini Egzit festivala pred publikom koja je pevala u glas svirali hitove poput Highway To Hell, Satisfaction i mnoge druge.

Na Explosive bini nastup 7 Seconds odlikovala je istinska pank razbijačina, dok su Huawei Fusion binu obeležile svirke Bombaj štampe, Rundek Cargo Trio i NZ Shapeshifter.

Večeras nas očekuje muzički spektakl sa Hurts i Suede u glavnoj ulozi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs