Zanimljivo

Ljubavni Feng šui: Upotrebite ogledala, kristale, novu posteljinu i noćnu lampu!

Saznaje kako da pomoću sedam jednostavnih saveta poboljšate ljubavni život i da prizovete pozitivnu energiju u spavaćoj sobi
Zanimljivosti 02.04.2014. - 11:48h Autor: Lepota&Zdravlje
Foto: Thinkstock

Ukoliko želite da poboljšate ljubavni život, nije loše da pribegnete drvnoj veštini Feng šuiju i da je iskoristite da oživite strasti i prizovete pozitivnu energiju u spavaćoj sobi.

 

Predstavljamo vam sedam načina kako da to uradite:

 

1. Postavite ogledala i kristale

 

Prvo, mesto gde se nalazi vaša spavaća soba je veoma bitno za ljubavni život. Ako se nalazi na takozvanom delu "zmajeva usta", a to je na kraju hodnika ili je preko puta ulaznih vrata, to može da napravi probleme u ljubavi. Da izbegnete probleme, držite ogledala suprotno jedno naspram drugog u hodniku koji vodi do spavaće sobe, kako biste usporili energiju. Možete da stavite kristal sa srebrnom niti da biste očvrsli veze, pogotovo onu sa partnerom.

 

Kako detalji u stanu utiču na seksualni život saznajte OVDE.

 

2. Promenite posteljinu

 

Najjači feng šui savet za jačanje veze je da imate crvenu posteljinu! Drugi izbor je da posteljina bude svetlocrvena, bela ili svetlozelena jer ove boje donose strasti pod čaršavima. Ipak, ne koristite ih često.

 

A kako da pročitate svog muškarca na osnovu njegove posteljine saznajte OVDE.

 

3. Oživite plamen svećama

 

Par ružičastih sveća u desnom uglu sobe (to je deo romantike i veza) doneće sjaj i iskru u vaš ljubavni život, a takođe i neki novi plamen, ukoliko ste sami. Samo se potrudite da ih zapalite ponekad.

 

4. Napravite mesta za partnera

 

Ispraznite fioku za veš za potencijalnog partnera jer, ako ste u potrazi za istim, morate da stvorite mesta za njega. Napravite mestau komodi za veš i u ormanu. Očistite kupatilo da kada se vaša srodna duša pojavi može odmah da se smesti. Cela ideja stvaranja mesta za dvoje je važna u spavaćoj sobi. Treba da postoje dva noćna stočića i dve lampe na njima. Sva mudrost je u tome da napravite prostor za dvoje i njihovu ljubav.

 

OVDE pročitajte kako da odaberete savršeni seks.

 

5. Dodajte mirisnu i vizuelnu stimulaciju

 

Ulje od biljke ilang-ilang je vrlo moćno. Dodajte nekoliko kapi ovog ulja u sobu i to tako što ćete ga staviti u destilovanu vodu u prskalicu kojom prskate prostorije (prskalicu "napravite" od istrošenog sredstva kojim zalivate biljke ili perete prozore). Kada isprskate ovim spavaću sobu, to "ubija" životinjske instinkte i čini da priroda uradi svoje. Slike parova treba da stoje u spavaćoj sobi preko puta ulaza u sobu, kao i preko puta samog kreveta (tamo gde su vam noge). To su dve najvažnije lokacije za vizuelnu stimulaciju i prizivanje ljubavi. Ako postavite slike koje simbolizuju ljubav, trebalo bi da se uskoro dogodi nešto na tom planu.

 

A šta muškarci priželjkuju od vas saznajte OVDE.

 

6. Ne mešajte posao i zadovoljstvo

 

Ako želite da vam se dogodi ljubav i da rasplamsate strasti, onda u spavaćoj sobi nema mesta za vaš posao. Posao i zadovoljstvo se ne mešaju u ovom prostoru, ali ako ipak morate, odvojite ta dva dela sobe zavesom ili nekom pregradom.

 

7. Koristite se trikom sa noćnom lampom

 

I evo je poslednja "tajna" koju ćemo vam otkriti. Ako prizivate ljubav u svoj život ili želite da začinite vezu u kojoj ste, uključite noćnu lampu na tri sata svake noći u isto vreme. To radite 27 noći i videćete šte će se desiti. Mi se nadamo najboljem.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...