OSVEŽITE VAŠU BIBLIOTEKU: Na jednom mestu pronađite zanimljive i opuštajuće knjige i provedite kvalitetno vreme čitajući

Za knjigu je uvek pravo vreme! Bilo da želite nešto da naučite, da se opustite ili da zavirite u neki drugi svet. Provedite kvalitetno vreme čitajući i dopunite vašu biblioteku zanimljivim naslovima!

Knjige
Autor:
OSVEŽITE VAŠU BIBLIOTEKU: Na jednom mestu pronađite zanimljive i opuštajuće knjige i provedite kvalitetno vreme čitajući
Osvežite vašu biblioteku!, Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Ukoliko nemate inspiraciju šta bi sledeće mogli da čitate, izdvajamo par predloga za svačiji ukus!

Moja mera sreće - Sanja Marinković

Online kupovina - Knjige
foto: Promo

Knjiga “Moja mera sreće” predstavlja pravo štivo kako za tinejdžerke, tako i za dame koje će dane provesti u čitanju opuštajuće literature.

„Moja mera sreće“ je knjiga kroz koju autorka duhovito iznosi lična iskustva, citira goste iz „Magazina In“, ali i publiku koja svoju dušu otvara tek kada se kamere ugase.

Muško-ženski odnosi, brak, razvodi i seks su možda za nekoga prozaične teme, ali kada pogledate istini u oči svi smo mi srećni ili nesrećni u zavisnosti od toga koliko imamo ljubavi i razumevanja u porodici, sa prijateljima i na poslu. „Moja mera sreće“ govori upravo o tome!

Knjigu možete poručiti OVDE po ceni od 440 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Otkrijte život iznova - Antoni de Melo

Online kupovina - Knjige
foto: Promo

Otkrijte život iznova je saosećajna knjiga za sva vremena; ona će vas probuditi tako da možete da ugledate lepotu ljudskog iskustva i uvećaće vašu sposobnost da vidite Boga u svemu što postoji.

OVDE je možete poručiti po ceni od 480 rsd kao i pozivom na broj telefona 011/4420-502.

Put slušanja - Džulija Kameron

Online kupovina - Knjige
foto: Promo

Najnovija knjiga voljene autorke Džulije Kameron, Put slušanja je transformaciono putovanje ka dubljem, mnogo temeljnijem slušanju i kreativnosti.

Tokom šest nedelja, čitaoci će dobijati alate koji će im pomoći da postanu bolji slušaoci – svog okruženja, ljudi oko sebe i sebe samih. Nagrada za to zaista je ogromna. Dok učimo da slušamo, naša pažnja se pojačava i bivamo isceljeni, stičemo uvid, jasnoću. Ali iznad svega, slušanje stvara veze i rasplamsava kreativnost koja će se preneti u sve aspekte naših života.

Jednim klikom ovu knjigu možete poručiti OVDE po ceni od 880 rsd ili pozivom na 011/4420-502 svakog radnog dana.

Nikome ništa ne dugujete - Kerolajn Garnet Makgro

Online kupovina - Knjige
foto: Promo

Nikome ništa ne dugujete je knjiga za perfekcioniste, radoholičare, one koji udovoljavaju ljudima i one koji se mukotrpno trude i koji se osećaju zaglavljenim u ciklusu beskrajnog ulaganja napora. Deleći sa čitaocima svoja iskustva kao životni trener i „izlečeni” perfekcionista, Kerolajn Garnet Makgro nam pokazuje kako možemo da se oslobodimo težine očekivanja i ohrabruje nas da krenemo dalje u životu, nikome se ne pravdajući.

Po ceni od 950 rsd poručite je OVDE ili pozovite 011/4420-502.

Big Mamin kuvar - Aleksandra Đorđević

Online kupovina - Knjige
foto: Promo

Aleksandra Đorđević, poznatija kao Big Mama, predstavlja nam slana i slatka jela – brza za spremanje, lepa na oko, a još lepša za nepce!

Zdrava ishrana obećava dug vek, a Big Mamini recepti su nam saveznici u pripremanju jednostavnih, nutritivno bogatih i preukusnih jela koji će začiniti naše dinamične živote. Recepti su bez belog brašna, rafinisanih šećera i ulja, te nam nude izobilje ideja za održavanje zdrave ishrane.

Uživajte u spremanju hrane i još boljim zdravim ukusima i poručite ovu knjigu OVDE po ceni 1.490 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

* Pogledajte celokupnu ponudu popularnih i zanimljivih naslova OVDE !

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs