Romantična komedija za vas i za njega

Film za danas: If a Man Answers (1962)

Sandra Di i Bobi Darin su zvezde kultne komedije, koja će vam doneti puno smeha, zabaviti vas, a možda i naučiti nekim trikovima
Filmovi
02:04h
Film za danas: If a Man Answers (1962)

Ukoliko ste ljubitelj mode 60-ih, a želite da se slatko nasmejete, predlažemo vam da odgledate film If a Man Answers, iz 1962. godine, u kom glavne uloge tumače neodoljiva Sandra Di (Sandra Dee) i Bobi Darin (Bobby Darin), proslavljeni muzičar i glumac.

Film nas na samom početku upoznaje sa porodicom prelepe Šantal (Chantal Stacey), mlade zavodnice iz visokog društva, koja je sav svoj gotovo naivni sekepil nasledila od majke, francuske igračice, dok je otac uglađen i odmeren američki poslovni čovek. Šušu, kako je nadimak mlade Šantal, želi da se uda, ali nije sasvim sigurna koga da odabere, te se našla u situaciji da je verena za tri različita muškarca. Porodica se seli u Njujork i Šušu sreće čoveka svojih snova. Potrebno je samo da ga ubedi da je ona sve što mu je potrebno.

Judžin (Eugene Wright) je modni fotograf, ženskaroš, tipičan neženja. Ali, Šušu je zabacila udicu, a kada oseti da kako se Judžin udaljava, okreće se za pomoć svojoj mami. Mama ima rešenje: kao što se vaspitava pas - čovekov najbolji prijatelj, tako može da se dresira i muškarac. Tek tada počinju da se nižu urnebesne scene, a kada Šantal dobije izmišljenog ljubavnika, jadni Judžin će morati da dobro smisli taktiku kojom će sačuvati Šušu, ali i sopstvenu glavu.

Za razliku od današnjih romantičnih komedija, ovaj film nema momente na kiši, neće vas naterati na krokodilske suze, ali će vas zabaviti. Sandra Di i Bobi Darin su se tokom snimanja ovog filma zaljubili i venčali, te je sva hemija između njih stvarna. Nostalgičan i jednostavan, ovo je pravi film za opuštanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs