Šta nakon što uplovite u vezu?

4 stvari zbog kojih ćete zažaliti što više niste sami

Uživanje u ljubavi zaista zna da bude prelepo, ali neke stvari zarad te ljubavi moraju da trpe. Upravo zbog toga žene osećaju nostalgiju za pojedinim segmentima života koji su nestali nakon započinjanja veze
Lifestyle 05.07.2013. - 10:00h Autor: haber.ba

Koliko dugo ste iščekivali svog muškarca i žudili za čvrstom vezom? Sada, kada je napokon došao, vi patite za nekim stvarima koje ste mogle da radite kada ste bile solo, a koje su vam sada manje dostupne? Međutim, tako to obično u životu biva i ovde se radi o jednoj sasvim normalnoj stvari. Svaka žena koja je u ozbiljnoj vezi oseća nostalgiju za nekim fazama solo života, a evo i koje su to.

Bezazleni flert

Izlasci i bacanje pogleda na seksi frajera za kojeg ste poželeli da vam priđe je super zabava kada ste sami, ali kada ste u vezi takva situacija zna da vam dođe glave. Ipak, ukoliko znate da ne postoji šansa da vas neko vidi, dajte sebi oduška. Malo bezazlenog flerta ne može da škodi.

Zdrava ishrana

Kada su žene solo, češće paze na to šta jedu jer žele da se pokažu u najboljem svetlu. Sa vezom dolazi i ležanje na kauču, prejedanje i kasni obroci, koji su najčešće sve samo ne zdravi. Trgnite se i ne prepuštajte stvari slučaju. Bićete zahvalni sebi na dobrom osećaju i izgledu, a potom će se to i te kako dobro reflektovati i na vašu jaču polovinu.

Vreme za sebe

Kade ste same, svaki trenutak možete da posvetite sebi. Čitanje knjiga, odlazak kod kozmetičara ili gledanje omiljenih serija su aktivnosti koje nastavljate da radite i u vezi, ali tada morate da birate između toga i provođenja vremena sa dečkom. Ipak, to što imate vezu ne znači da vaš uobičajeni život koji ste imali do tada prestaje. I dalje odvajajte vreme za sebe, a to isto bi trebao da radi i vaš partner. Neka to postane rutina i sasvim normalan deo veze. Uživaćete.

Druženje sa prijateljicama

Mnoge žene potpuno zapostavljaju trač partije i kafe koje su do tada imale sa prijateljicama. Međutim, ni same nisu svesne da greše. Ukoliko ste isprogramirali sebe tako da većinu vremena tokom dana provodite sa dečkom, to je u redu. Ali ne treba da preterujete do te mere da ni ne znate kada ste poslednji put videli svoje najbolje drugarice. Ne smete da ih zapostavljate ni po koju cenu jer su one podjednako deo vašeg života.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...