Problem nekad jeste u vama

6 razloga zbog kojih ne pronalazite pravog muškarca

Neke žene same sebe sabotiraju nerealnim ciljevima ili manjkom samopuzdanja. Analizirajte svoje ponašanje i zatim krenite u potragu za gospodinom pravim
Ljubav i zavođenje
13:44h
6 razloga zbog kojih ne pronalazite pravog muškarca
Foto: Shutterstcok

Postoje različiti faktori koji mogu da sabotiraju vašu potragu za savršenim muškarcem. Sledite nekoliko korisnih trikova da poboljšate svoje šanse kod osobe koja vam se sviđa ili da se upustite u avanturu pronalaženja svoje druge polovine.

Izlasci su prvi korak ka pronalaženju dečka. Međutim, nekada vam se smuče i umorne ste od svih propalih večeri na kojim upoznajete muškarce sa kojima nemate ništa zajedničko. Kako biste odabrale idealnog partnera važno je da uzmete u obzir sledećih šest razloga zašto ne pronalazite pravog. Analizirajte svoje ponašanje i očekivanja kako bi saznale da li vam je potrebno da napravite mala podešavanja na profilu.

1. Slušajte svoje srce, a ne šta drugi kažu Ne dopustite da na vas utiče ono što vam kažu prijatelji ili porodica. U većini slučajeva, kako biste ugodile drugima, zaboravljate na svoje standarde i potrebe. Vreme je da poslušate srce i nemojte da pravite kompromise ako ne želite. Držite se svojih principa i vaše samopuzdanje će privući gospodina pravog.

2. Vaše nade i standardi su postavljeni previsoko

Jeste li zbunjene zbog budućnosti svog ljubavnog života? Vreme je da se obračunate sa standardima koji se tiču idealnog muškarca. One devojke koje čekaju princa na belom konju verovatno neće naći pravu stvar na ovoj planeti. Ostanite realne i razmislite o vrlinama kao i o manama čoveka sa kojim želite da podelite svoj život.

3. Nisko samopoštovanje Ako se ne osećate prijatno u sopstvenoj koži, muškarci će to definitivno primetiti. Vrhunsko rešenje za vaše dileme oko izlazaka i flertovanja je da počnete da volite svoje telo i da slobodno igrate na kartu svojih atributa. Samopoštovanje je jako važno da pretvorite sebe u privlačnu i senzualnu ženu. Primajte komplimente kao prava diva.

4. Ostanite prirodne Muškarci imaju oštro oko da uoče šta je lažno a šta pravo na ženi. Prestanite da koristite vagone šminke kako bi promenile boju kože ili da koristite druge radiklane metode da stvorite utisak da imate besprekorno telo i lice. Umesto toga, ostanite prirodne.

5. Održite vašu ulogu žene

Previše samopuzdanja i feminističkih verovanja su najgore osobine koje nijedan muškarac ne voli. U vezi je važno da zadržite svoju ulogu žene. Neka vaš voljeni obavlja svoje dužnosti i ono što zna najbolje. Nemojte se mešati, osim ako to ne znate da učinite sa nekim jako skromnim stavom. Tajna da se vaš momak oseća prijatno u vezi je u tome da ga pustite da vas štiti i razmazi.

6. Ne budite previše naporne Na početku veze bila bi velika greška kada biste pravile dugoročne odluke i obaveze. Umesto toga, uživajte u cvetanju vaše veze i poštedite momka pritiskanja na brak ili drugih zastrašujućih tema. Spontanost udružena sa opuštenim stavom prema vašoj vezi će osigurati dugotrajnu budućnost ove ljubavi. Držite se svog društvenog života i pokažite svoju nezavisnu stranu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs