NEKAD I SAD

ŠTA SE DESILO SA GLUMCIMA ČUVENE SERIJE KORAK NAPRED: 16 godina kasnije, oni izgledaju ovako! (FOTO)

Šuška se da kreće snimanje drugog dela ove serije

Filmovi
Autor:
ŠTA SE DESILO SA GLUMCIMA ČUVENE SERIJE KORAK NAPRED: 16 godina kasnije, oni izgledaju ovako! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / Cami

Posle mnogo godina, na opšte oduševljenje svih fanova, serija "Korak napred" dobija svoj nastavak. Kako je saopštila čuvena Lola, glumica Beatris Luengo, uskoro ćemo gledati nove epizode.

- Sada je i zvanično. "Korak napred" se vraća - napisala je glumica na svom Instagram profilu uz video sekvence iz prethodne sezone serije, a na koje su se nizali pozitivni komentari fanova u vidu oduševljenja.

Od 2005. godine, pa nekoliko narednih, kod nas je među mladima vladala prava “Un paso adelante”, odnosno “Korak napred” groznica. Veliki uspeh je postigao i bend UPA dance, koji je nastupao i u Beogradu.

16 godina kasnije, glumci izgledaju ovako:

Beatris Luengo - Lola

Beatris smo upoznali u ulozi male Lole moćnog glasa i komplikovanih ljubavnih problema. Glas je ostao njen glavni adut - Beatris je danas jedna od najpopularnijih španskih pevačica.

Lola je u srećnom braku sa kolegom iz "Koraka napred", Jotelom Romerom (igrao je Pavela Rodrigeza, jednog od sporednih plesača).

Pablo Pujol - Pedro

Pedro je bio glavni frajer u seriji, a ni danas nije ništa drugačije. Za njega kao da je vreme stalo. Pablo je i dalje glumac, plesač i pevač.

Migel Anhel Munjoz - Rober

I danas je veoma aktivan kada je gluma u pitanju, igra u serijaama, ali i filmovima i pozorišnim predstavama.

Paralelno je pokušao da napravi i muzičku karijeru, mada mu je najveći hit "Dirás que estoy loco" još iz vremena "Koraka napred".

Silvija Marti - Ingrid

I danas se bavi glumom, ali nije usela da ponovi uspeh kao sa serijom "Korak napred". I dalje je verna prepoznatljivom imidžu.

Monika Kruz - Silvija

Prelepa mlađa sestra slavne Penelope Kruz bila je od starta zvezda serije, a inače je profesionalna balerina i plesačica.

Uprkos tome što joj je sestrino ime obezbedilo kartu za Holivud, izgleda da je "Korak napred" bio vrhunac njene glumačke karijere - među ostalim projektima najzvučniji naslov "Pirati s Kariba", a i tu je menjala Penelope u pojedinim scenama pošto je ova bila trudna.

Ali, zato gradi uspešnu karijeru kao model - pojavljuje se na naslovnicama, u katalozima, u spotovima...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs