pogledajte

DUGO IŠČEKIVANI BOŽIĆNI FILM: Kira Najtli u crnoj komediji o kojoj priča ceo svet! (FOTO)

Nakon velikog uspeha filma "Ljubav u stvari" Kira Najtli se vraća Božićnom žanru!

Filmovi
13:04h Autor:
DUGO IŠČEKIVANI BOŽIĆNI FILM: Kira Najtli u crnoj komediji o kojoj priča ceo svet! (FOTO)
Metju Gud i Kira Najtli, Foto: Profimedia

Trejler za Silent Night uvodi nas u zanimljivu prazničnu priču poridice i prijatelja koji se okupljaju za Božić u jednom britanskom selu. Dok se ostatak sveta suočava s nadolazećom propasti, skupina ljudi okuplja se kako bi proslavila svoj poslednji Božić, ali u udobnosti idiličnog seoskog doma. Ova strašna distopijska crna komedija prikazana na britanski način istovremeno će vas naježiti, ali i nasmejati.

Neopterećeni aktuelnom situacijom, a koja je očigledno uništenje čovečanstva, uživaju u prazničnim čarima, a slavlje postaje sve veselije i dekadentnije. Iako su svesni da se kraj sveta bliži, njihova zabava ne jenjava i odlučili su kraj da dočekaju sa stilom.

Film rediteljke Kamile Grifin okupio je sjajnu glumačku postavu, koju osim Kire Najtli i Lili-Rouz Dep (ćerke Džonija Depa) čine još i Metju Gud (Dauntonska opatija), Anabele Volis (Birmingemska banda), Roman Grifin Dejvis.

Iako je film trebalo da nastane iz čiste fikcije, sledom aktuelnih okolnosti i svetske pandemije, sada ispada aktuelni nego ikad. Film izlazi u Engleskoj 3. decembra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs