Na radost obožavateljki

PROCURILE NOVE INFORMACIJE O NASTAVKU SERIJE SEKS I GRAD: Ponovo ćemo gledati i NJEGA!

Mnoge dame volele su njega umesto Zverke 

Filmovi
14:11h Autor:
Ilustracija, Foto: Profimedia

Voljeli ovu seriju ili ne, verovatno ste negde barem načuli da će popularni "Seks i grad" u 2021. godini dobiti svoj nastavak.

 

Nastavak će se zvati "And just like that...", imaće deset epizoda i u njemu neće biti čuvene Samante.

Ali, navodno će se pojaviti jedan drugi lik koji je u vreme prikazivanja originalne serije takođe imao vojsku obožavateljki. Objavljeno je, naime, da će ulogu u novoj seriji imati glumac Džon Korbet koji je u "Seksu i gradu" glumio Kerinog dečka Ejdana Šoa.

 

"Snimaću seriju", rekao je Korbet i dodao kako je ova vest za njega vrlo uzbudljiva. Iako nije otkrivao previše detalja, rekao je da bi trebalo da se pojavi u više epizoda.

 

"Sviđaju mi se svi ti ljudi, bili su jako dragi prema meni", zaključio je.

 

Nije poznato u kojoj fazi će biti ljubavni život tri junakinje, Keri, Šarlot i Mirande. Zna se samo da se Kris Nort neće vraćati kao "Zverka", a navodno su u toku pregovori s Dejvidom Ejgenbergom koji je glumio Stiva Brejdija.


Ono što je poznato je i da će deo priče biti i neizbežna pandemija korona virusa.

 

Podsetimo, originalna serija imala je šest sezona i prikazivala se od 1998. do 2004. godine. Nakon serije usledila su dva dugometražna filma. Nova sezona emitovaće se na HBO Max programu, a datum početka prikazivanja još nije poznat.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...