kako vam se dopada?

Novi Zverka o kojem žene ne prestaju da pričaju: Za ovom serijom su sve dame poludele! (FOTO)

Iako se „Emili u Parizu“ opisuje kao dramska serija s elementima komedije mnogi tvrde da je zapravo reč o modernoj bajci.

Zanimljivosti
Autor:
Novi Zverka o kojem žene ne prestaju da pričaju: Za ovom serijom su sve dame poludele! (FOTO)
Lukas Bravo, Foto: Profimedia

Kako i ne bi, kada glavna junakinja zbog uspešne karijere seli u prekrasni Pariz gde nosi odeću najpoznatijih modnih kuća i svetskih dizajnera, te uživa u vrhunskoj francuskoj gastronomiji i nadaleko poznatim vinima. Ko joj je prvi komšija? Atraktivan francuski šef Gabriel zapanjujućeg osmeha i savršenog naglaska iz čijih usta svaka rečenica zvuči kao neodoljivi poziv za koketiranje. Kada ga malo bolje upozna otkrije i da je drag, pažljiv te vrlo veran muškarac...svojoj devojci jer svaka bajka mora imati ljubavnu zavrzlamu.

Ovu modernu bajku potpisuje Daren Star, američki tata-mata televizijskih hitova poput "Beverli Hilsa", "Melrouz Plejsa" i kultnog "Seks i grada". Ne čudi zato, što je "Emili u Parizu" nadahnuta karakterom Keri Bredšou, niti što su mnogi ulogu Gabriela doživeli kao francusku verziju neuhvatljivog „Zverke“. Ta uloga dodeljena je 32.godišnjem Lukasu Bravu čiji izgled mnogi upoređuju s američkim glumcem Armijem Hamerom. Ovaj 186 centimetara visok Francuz je profesionalni maneken i model Viva Model Managementa iz Pariza koji se pojavio u brojnim kampanjama, uključujući i onoj za Šanel iz 2017. godine uz Eli Bomber.

Iako tek ovih dana beleži veliki interes javnosti, a pogotovo ženske publike, Lukas Bravo glumom se bavi još od 2013. godine. Glumio je u francuskim serijama i filmovima poput "Plus belle la vie", "T.O.C." i "Smart Ass".

Lukas Bravo do popularnosti se probijao na klasičan holivudski način – konobareći i odlazeći na audicije u nadi da će dobiti veliku priliku. Pre nekoliko godina radio je i kao s su*šef u japansko-francuskom restoranu.

Kada sam prvi put dobio scenario za seriju pomislio sam. Vau, ovo je stvarno prava stvar za mene, priznao je Lukas u intervjuu za Manny the Movie guy. Naterali su ga i da pokaže svoje kuvarsko umeće pred kamerama te ispeče omlet kojim će kasnije oduševiti mladu Emili u Parizu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs