beverli hils 90210

Brendon i Brenda su i dalje bliski: Redovno se čujemo, ona je borac, oduvek je bila borac! (FOTO)

Glumica hit serije iz devedesetih poslednjih godina vodi bitku za zdravlje, nakon nekoliko godina remisije, ovog proleća vratio joj se karcinom, a njene kolege je nisu zaboravili.

Vip priča
Autor:
Brendon i Brenda su i dalje bliski: Redovno se čujemo, ona je borac, oduvek je bila borac! (FOTO)
Foto: Profimedi

Poznati su kao televizijski blizanci Brendon i Brenda iz popularne serije "Beverly Hills 90210", a iako već decenijama ne glume u toj seriji za mlade koja ih je proslavila, Džejson Prisli (51) i Šenon Doerti (49) i dalje imaju prijateljski odnos.

Ona je bila problematična devojka Holivuda, sve dok se javnosti nije otvorila o svojoj bitci za zdravlje i borbi s rakom dojke. Iako je bolest bila u remisiji od 2017., početkom ove godine Šenon je objavila kako joj se karcinom vratio.

Svi je znamo kao zloću iz kultne serije Beverli Hils: Evo čime se danas bavi seksi brineta! (FOTO)

Kao pravi prijatelj, Džejson je u kontaktu sa svojom sestrom s ekrana, a o njenom stanju poslednjih meseci govorio je i u nedavnom intervjuu.

"Javim se Šenon svakih nekoliko meseci, samo da bih vidio kako je i da je pozdravim", rekao je Prisli u jednoj emisiji.

"Šenon je stvarno snažna žena, ona je borac, oduvek je bila borac. I znam da će se nastaviti da se bori najviše što može. Poslednji put kad smo se čuli bila je jako dobre volje", otkrio je glumac.

'Čarobnica' i 'Bafi'

Nakon što je u oktobru otkrila da joj se rak dojke vratio,nešto kasnije je glumica dala nešto veći uvid u to koliko joj prijatelji pomažu, kako su stalno uz nju i pomažu joj da vodi aktivan život dok se bori s karcinomom.

"Nakon povratka raka i drugih stresova, vratila sam se. Brinem se za sebe i prihvatam svaki dan. Nije uvek lako. Ima dana kada sam potištena ili jednostavno lenja. Ali izguram sve uz pomoć prijatelja", napisala je u podužoj objavi na Instagramu. Glumica je naučila i zdravo da kuva, a uz to što eksperimentiše u kuhinji i redovno vežba.

Ostario je, ali prepoznaćete ga po osmehu i očima: Ovako danas izgleda glavni frajer iz serije Beveli Hils! (FOTO)

Sa njenog Instagrama vidljivo je da najviše vremena provodi s koleginicom glumicom Sarom Mišel Geler, kućna druženja, sunčanje u bašti i međusobna zafrkancija često su ono što Doerti objavljuje. Tako se zvezda serije "Čarobnice" druži s glavnom zvezdom serije "Bufi, ubicom vampira".

Uz ljubav svog života

Osim što se često smeje i uživa s koleginicom, "Brenda" ima idiličan odnos sa suprugom, fotografom Kurtom Isvarienkom, s kojim je u braku od 2011. Upravo je njega uz majku navela kao svoj najveći oslonac.

Ovo su bili najbolji frajeri 90-tih: Gde su danas, šta rade i kako izgledaju! (FOTO)

"Naše venčanje bilo je neverovatno, prvenstveno jer smo se jedno drugome zakleli na ljubav u dobru i zlu, u bolesti i zdravlju, da volimo i cenimo jedno drugog. Ti zaveti nikada nisu značili koliko znače sada. Kurt je uz mene od početka moje bolesti i uz njega se osećam voljeno kao nikada pre. Za njega bih primila metak kako bih ga zaštitila. On je moja srodna duša. Moja druga polovina. Blagoslovena sam", poručila je Šenon još za vreme prve borbe s opakom bolešću.

Ništa manje emotivna nije bila njena poslednja objava, o povratku karcinoma, vest je obelodanila na televizijskoj emisiji "Dobro jutro, Amerika".

"Saznaće se za koji dan ili nedelju, da sam u četvrtom stadijumu, rak mi se vratio, i zato sam sada ovde. Još uvek to nisam procesuirala. Gorka je to pilula", kazala je proletos Šenon. Idući je dan u intervjuu za kuću ABC otkrila da je upravo zbog dijagnoze na neko vreme prestala da objavljuje sadržaj na društvenim mrežama.

"I da, želim pozitivnost, i da želim biti svetionik drugim ljudima - ili barem neko s kime se ljudi mogu poistovetiti i s kime mogu iskreno razgovarati, o tome koliko je teško. Želim biti sirova i iskrena o svemu", rekla je Šenon.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs