pogledajte

Ovo su bili najbolji frajeri 90-tih: Gde su danas, šta rade i kako izgledaju! (FOTO)

Svi koji su odrasli bez Netfliksa, uz serije kao što su 'Beverli Hils 90210', 'Moj takozvani život' i 'Melrouz Plejs', znaju kakvo su oduševljenje izazivali tadašnji tin idoli. Gde su ti frajeri danas, i da li su uspeli da održe izgled koji ih je proslavio?

Star look
Autor:
Ovo su bili najbolji frajeri 90-tih: Gde su danas, šta rade i kako izgledaju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Poluduga kosa ošišana na takozvanu "italijanku", sneni pogled, vrećaste farmerice i majica s kratkim rukavima... Ovako je izgledao gotovo svaki slamatelj srca iz devedesetih, kad su televizijskim ekranima žarile i palile tinejdžerske serije pune napetih ljubavnih zavrzlama ali i filmovi u kojima bi popularan frajer patio za sasvim običnom devojkom iz susedstva.

Džoni Dep, Leonardo Dikaprio i Džered Leto, s postera tinejdžerskih soba vinuli su se ravno u zvezde, a neki od tadašnjih srcelomaca su nastavili da žive na staroj slavi. Gde su neki od njih i kako izgledaju danas, pogledajte u nastavku!

Dejvid Šarvet

foto: Profimedia

Zvezda serija "Čuvari plaže" i Melrouz Plejs", Dejvid Šarvet, s 48. godina izgleda fantastično, ali nakon devedesetih nije ostvario značajnije glumačke uloge. U medijima se uglavnom pojavljivao zbog svog ljubavnog života, što zbog braka s Bruk Burk s kojom ima dvoje dece, što zbog razvoda i uživanja na glamuroznim lokacijama s mladom devojkom Oksanom.

foto: Profimedia

Džejson Prisli

foto: Profimedia

Ko bi mogao da zaboravi Brendona iz "Beverli Hilsa"? Zgodni Džejson Prisli, koji i s 50 godina izgleda odlično, nakon svog "zlatnog razdoblja" sve vreme je marljivo radio u industriji, a ponovnu slavu na TV ekranima stekao je tek 2016. godine, glumeći u detektivskoj seriji "Private Eyes". Od prve supruge razveo se 2000. godine, nakon samo godinu dana braka, a s drugom je u srećnoj vezi od 2005. godine. Par ima dvoje dece.

foto: Profimedia

Fredi Princ Džunior

foto: Profimedia

Ultimativna zvezda romantičnih komedija devedesetih, među koje se ubrajaju i naslovi "Ona je sve to", "Muškarci i devojke" i "Znam šta ste radili prošlog leta", Fredi Princ Džunior bio je planetarno poznat i obožavan, ali slavu je, baš kao u scenariju iz nekog svog filma, bez razmišljanja zamenio porodičnim životom. U zadnjih 18 godina najpoznatiji je kao otac dvoje dece koji fino kuva i brine za kuću dok njegova supruga Sara Mišel Gelar i dalje snima punom parom.

foto: Profimedia

Skit Urlik

foto: Profimedia

Skit Urlik jedan je od retkih glumaca koji je u svojim pedesetima ponovo dobio priliku da oduševi tinejdžersku publiku. Naime, tamnokosi lepotan, kojeg su često upoređivali s Džoni Depom, u mlađim danima je žensku publiku oduševio pojavljivanjem u filmovima "Vrisak" i "Vradžbine", a pre nekoliko godina je dobio poziv da odglumi tatu jednog od glavnih junaka superpopularne tinejdžerske serije "Riverdejl", u kojoj je pre svoje smrti glumio i Luk Peri. U ulozi vođe bande apsolutno je briljirao pa ovih dana uživa u novostečenoj slavi, i egozotičnim odmorima s 24 godine mlađom manekenkom Megan Blejl Irvin.

foto: Profimedia

Džoš Hartnet

foto: Profimedia

Zgodni Džoš Hartnet iz filmova "Perl Harbor" i "40 dana i 40 noći" nije se puno promenio do danas. Devedesete su bile samo odskočna daska u karijeri ovog zanosnog glumca koji se nikad nije ženio, a koji od 2012. živi u skladnoj vezi s glumicom Tamsin Ergeton. Njegova biografija bogata je filmovima i serijama koje je publika odlično prihvatila, a posebno je hvaljena bila njegova uloga u mračnoj horor seriji "Peni Dredful", u kojoj je imao naslovnu ulogu. Džoš danas ima 42 godine, a izgleda gotovo isto kao i u svojim dvadesetima.

foto: Profimedia

Grent Šou

foto: Profimedia

Glumac koji je na malim TV ekranima odigrao ulogu srcolomca Džejka Hensona u seriji "Melrouz Plejs", putem postera krasio je zidove soba mnogih devojaka, a danas ga s jednakom strašću obožavaju dame u nešto ozbiljnijim godinama. Zgodni Grent Šou naklonost publike osvojio je ulogom gospodina Spensea u seriji "Devious Maids", a trenutno žari i pali kao legendarni Blejk Karington, u rimejku serije "Dinastija". Njegova druga supruga Ketrin Lanasa takođe se pojavljuje u toj seriji, u ulozi zloće.

foto: Profimedia

Rajan Felipe

foto: Profimedia

Žgoljav mladić koji je nekada bio poznat po svom vragolastom osmehu, predivnim plavim očima i plavim kovrčama, u 45. godini života itekako je u formi. Rajan Felipe, koji se proslavio filmovima "Opasnim namerama" i "Znam šta ste radili prošlog leta", medijsku pažnju je godinama privlačio i naizgled savršenim brakom s Riz Viterspun, svojom ljubavi iz tinejdžerskih dana. Kad su se razveli 2008. godine, šuškalo se da mu je smetalo što je slavnija od njega, ali te glasine ni Riz ni Rajan, koji imaju dvoje dece, nisu potvrdili. Zgodni Rajan nikad nije uspeo da ponovi svoju tinejdžersku slavu, premda postojano radi u branši. Od novijih projekata ističu se serije "Shooter" i "Secrets and Lies".

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs