POGLEDAJTE NAŠU LISTU

OMILJENI FILMOVI ZBOG KOJIH UVEK PUSTIMO NEKU SUZU: Prelepe ljubavne priče kojima nešto stane na put! (VIDEO)

Neki filmovi, iako s oznakom romantičnih, ostavljaju gorko-slatki ukus nakon gledanja. Ali svejedno ih volimo, lak možemo i da ponovimo gledanje koliko god puta treba.

Filmovi
Autor:
OMILJENI FILMOVI ZBOG KOJIH UVEK PUSTIMO NEKU SUZU: Prelepe ljubavne priče kojima nešto stane na put! (VIDEO)
Scena iz filma "Tužna priča", Foto: Profimedia

Idealne ljubavi za koje navijate, a koje se nikad ne dogode, kojih se likovi prisećaju, koje su previše destruktivne da bi preživele ili su naglo prekinute, ostavljaju jesta za razmišljanje napretek. Pripremite maramice jer po neku suzu nećete moći da izbegnete ako poslušate današnje filmske predloge…

TUŽNA VEZA (BLUE VALENTINE)

Tužna veza je film o bračnom paru i svim njihovim problemima kroz godine. Neidealizovana veza, odnos koji su odlično portretirali Mišel Volijams i Rajan Gosling, sve je samo ne lagana romantična ljubavna priča. Ova drama govori i o stvarnim osećajima, događajima i prilikama jednog bračnog para i možda je jedna od najlepših ljubavnih priča ikada ispričana.

KENDI (CANDY)

Velika ljubavna priča osuđena na propast bio je polagani odmak Hita Ledžera od komercijalnih projekata i, iako film nije postigao svetski uspeh, prilika da pokaže sav raspon svog talenta. Zavisan o Kendi (Ebi Korniš), Dan je zavisan i o heroinu, a zajedno negujući boemski način života kreiraju ozbiljno nesređenu priču koja je osuđena na propast.

DOK SAM JOŠ TU (NOW IS GOOD)

U jednoj od malo nepoznatijih uloga uvek genijalne Dakote Fening, ‘Dok sam još tu’ donosi priču o devojci koja je neizlečivo bolesna ali pre nego što je spremna da ode, želi da iskusi normalan život i radi listu stvari zbog kojih će zaista biti srećna. U tome joj pomaže Džeremi Irvin u ulozi Adama.

JA PRE TEBE (ME BEFORE YOU)

Od poznate autorke Džodžo Mojes stiže priča o jednoj neobičnoj ljubavi, devojke Lu Klark koja prihvata posao lične asistentrkinje imućnom Vilu Trejnoru koji je nedavno ostao paralizovan u automobilskoj nesreći. Tu sam pred tobom prati njihovu avanturu, od upoznavanja i preziranja do unikatne ljubavne priče s krajem koji će vas sigurno rasplakati.

KRIVE SU ZVEZDE (THE FAULT IN OUR STARS)

Bestseler Džona Grina ekranizovan je 2014. godine i postao apsolutni hit. Priča je to o dvoje tinejdžera koji se upoznaju u grupi podrške za obolele od raka, a iako je tema vrlo teška od početka, oni svojim karakterima i duhovitim replikama pokazuju koliko nesavršeno-savršena može biti jedna ljubav.

P.S. VOLIM TE (P.S. I LOVE YOU)

Iako kroz celi film maštamo o ljubavnoj priči kakvu su imali Žerard Batler i Hilari Svenk realnost priče je da njega više nema, a ona mora naučiti kako dalje da funkcioniše u životu. Priča o laganom prihvatanju i slaganju kockica da bi se moglo nastaviti bez izgubljene ljubavi nikoga nije ostavila ravnodušnim.

DUH (GHOST)

Još jedna priča o ljubavi koja je naglo prekinuta – Demi Mur i Patrik Svejzi su bračni par čija idila staje kad Patrika ubiju, ali on se vraća kao duh i kao takav nastavlja da štit Demi sve do trenutka kad njegovo vreme na Zemlji istekne. Film iz 1990. bio je jedan od najpopularnijih tog doba i zato ga se rado sećamo.

JEDAN DAN (ONE DAY)

En Hetavej i Džim Sturdž provedu noć zajedno na faksu, a nakon toga se nastave sretati svake godine na isti datum, uvek u različitim životnim situacijama. Dok mi navijamo za srećnu ljubavnu priču i sreću do kraja života, kraj će ipak biti drugačiji od onoga što ste zamislili.

POKAJANJE (ATONEMENT)

Osim što ovaj film obožavamo zbog kostima Kire Najtli, pamtimo i nemoguću ljubavnu priču za koju smo navijali – između Kire i Džejsma Mekavoja. Velika Britanija 30-ih godina i odlična glumačka postava razlog su da film pogledate iako bi vas lako mogao rastužiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs