ASTRO PROGNOZA

MARS U BLIZANCIMA DONOSI VELIKE PROMENE OVIM ZNAKOVIMA: Zvezde su vam naklonjene, očekuju vas samo lepe stvari!

Svima je dobro poznato da Mars nije "obična" planeta, zato se spremite na izuzetno zanimljiv period

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

4. Marta, planeta Mars će se naći u znaku Blizanaca. Mars je planeta akcije, pa će doneti mnoge promene u naše živote. Doneće nam nova poznanstva, nove poslovne prilike, ali i zanimljive susrete na ljubavnom planu. S obzirom da je planeta akcije, uneće i malu pometnju.

Ovo je period u kojem sve zavisi od komunikacije i moći ubeđivanja. Ukoliko ste snalažljivi, i komunikativni, dobićete sve ono što ste zamislili. U ovom periodu više se oslanjajte na sreću, nego na znanje. U periodu vladavine Marsa, uspeh svakog od nas zavisi od prilagodljivosti novonastalim situacijama.

 

Sve će se dešavati brzo, a na vama je da isoristite svaku priliku za napredovanje. Problem može da nastane ako su nam ciljevi preveliki i ako precenimo sebe.

 

Ovaj astro period najviše će uticati na Blizance. Osobama rođenim u ovom znaku će sve ići od ruke, a neće morati da ulože puno truda. Takođe, veoma povoljno će delovati i na Ribe, a najveći uticaj će osetiti na polju ljubavi. Zauzetima će cvetati ruže u vezi, dok postoji velika šansa da oni slobodni, upoznaju osobu koja će ih zaintrigirati.

 

(Stil.kurir.rs)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...