ASTROLOGIJA OTKRIVA

VARANJE IM JE U KRVI: Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima će vas prevariti kad tad!

Život sa jednom ženom je za njih nemoguća misija

Zanimljivosti
16:48h Autor:
VARANJE IM JE U KRVI: Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima će vas prevariti kad tad!
Foto: Shutterstock

Astrologija kaže, muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima varaju čak i kada su zaljubljeni do ušiju. Unjihovom genetskom kodu prevara je zapisana.

Evo o kojim znakovima je reč:

Ovan

Čak i kada su u društvu voljene osobe, njima će pogled odlutati i tražiće atraktivnu žesnku osobu u blizini, to je jače od njih. Ovnovi imaju potrebu da šarmiraju i osvoje svaku osobu koja mu se učini privlačnom, čak i kada su u srećnoj vezi. To nema veze sa emocijama, već sa potrebom da budu dominanti. Poziv na flert nikad neće odbiti.

Kad će prevariti?

Ovnovi su nepromišljeni, pa će se lako upustiti u prevaru kadgod im se ukaže prilika za to. Ipak, ovde se radi isključivo o trenutnoj strasti.

Blizanci

Blizanci vole nova iskustva i ne znaju da miruju, jer im sve brzo dosadi. Nisu najverniji partneri i uvek vole da imaju nekoga u "rezervi". Za Blizance je flert sa drugim devojkama samo igra, ali od te igre gotovo nikad ne odustaju.

Kad će prevariti?

Ako veza postane monotona ili im partner postane dosadan, lako će naći nekog sa strane.

Lav

Lav je previše zahtevan i u partnerki traži savršenstvo. Ako veza "izgubi kvalitet", on će bez razmišljanja početi da "švrlja". Ne pristaje na kompromise, a umesto da problem reši sa partnekom, on će radije utehu potražiti u flertu i prolaznim avanturama.

Kad će prevariti?

Zavodnici su i vole lov. Obožavaju da budu u centru pažnje i treba im partner koji će im što češće davati do znanja koliko su jedinstveni i voljeni. Imaju potrebu da stalno slušaju komplimente o sebi, pa se iz tog razloga ne odriču flerta ni kad su u stabilnim vezama.

muškarac, lice, pogled, oči
foto: Shutterstock

Škorpija

Škorpije su najstrastveniji znakovi zodijaka. Seks im je izuzetno bitan u vezi, pa ukoliko osete da strasti manjka, uploviće u avanturu sa prvom osobom na koju naiđu. Ukoliko pored sebe imate Škorpiju, imate i puno razloga za sumnju.

Kad će prevariti?

Odluke ne donose racionalno, već puštaju da ih strast vodi. Baš zato će se poneseni trenutnom, upustiti u avanturu i ugroziti vezu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs