ASTROLOGIJA OTKRIVA

VIŠE UŽIVAJU U TUĐOJ PATNJI NEGO U SOPSTVENOJ SREĆI: Ovo su NAJOKRUTNIJI znakovi zodijaka!

Da li se slažete da rečima astrologa?

Zanimljivosti
Autor:
VIŠE UŽIVAJU U TUĐOJ PATNJI NEGO U SOPSTVENOJ SREĆI: Ovo su NAJOKRUTNIJI znakovi zodijaka!
Foto: Shutterstock

U modernom svetu, sve je više ludi koji iz nas crpe energiju i "hrane" dušu činjenicom da drugima ne ide najbolje. Astrolozi kažu, da se ovakvi ljudi, "energetski vampiri", njačešće rađaju u ovim horoskopskim znakovima:

Strelac

Na prvi pogled izgledaju ljubazno, ali to je samo njihova maska. Strelac nikad neće propustiti priliku da izvuče ono što mu treba od neke osobe. Vešti su manipulatori i koriste ljude kako bi stigli do zacrtanih ciljeva.

On će vam postati najbolji prijatelj, zatim će od vas uzeti ono što mu treba, a onda će vam okrenuti leđa i više vam se neće javiti.

Jarac

U ovom znaku rađaju se ljudi koji svima zavide na uspehu. Oni vole da šire priče o drugim ljudima i uživaju u tuđoj patnji.

U krvi im je da ponižavaju druge osobe i često misle da su u pravu i da nemaju nijednu manu. Kada vam je loše u životu, Jarac će se uvek naći u blizini da vam dolije so na ranu.

Blizanci

Blizanci često nesvesno ispadnu loši. Oni zahtevaju od drugih pažnju, ali kada se neko njima blizak nađe u nevolji, ne umeju da budu podrška. Oni nisu toliko zavidni, koliko ne umeju da budu uteha i rame za plakanje. Oni jednostavno ne znaj šta su odgovornost i obaveze. Povrediće vas, a onda će se ponašati kao da se ništa nije dogodilo.

3 REČENICE koje VODOLIJA NE PODNOSI DA ČUJE: Ne izgovarajte OVO, izazvaćete ljutnju!

Pećina Portugal, umetnički portret, horoskop
foto: Shutterstock

Lav

Predstavnici ovog horoskopskog znaka jednostavno vole da pokvare život onome ko im je stao na žulj. Oni su majstori osvete, to rade smišljeno i planski.

Vrlo lako gube živce zbog tuđeg uspeha, ako nekoj osobi ide dobro, ona odmah postaje glavni neprijatelj Lavu. Predstavnici ovog znaka imaju potrebu da uvek budu ispred svih, na vrhu i u centru pažnje, pa često osećaju ljubomoru i bes zbog tuđih uspeha.

Škorpija

Oni uživaju da uništavaju život ljudima, bez posebnog razloga, jednostavno uživaju u činjenici da neko pati. Čak i ako budu otkriveni, naći će mnogo razloga da se opravdaju, ali nikada ne priznaju svoju krivicu.

Najviše uživaju u spletkarenju i tračarenju. Ove osobe ni ne pokušavajte da promenite.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs