astro prognoze

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. MART: Očekuje vas novo poznanstvo!

Ovnovi su puni energije, Rakovi prilagodljivi, Vage svima zadovoljne, Vodolije čekaju teškoće na poslu

Zanimljivosti
09:32h Autor:

OVAN

Puni ste pozitivni energije i optimistični. U tom duhu komunicirate sa kolegama i pravite nove poslovne planove. Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom, ali nesvesni njegovog flerta sa drugom osobom. Osećate se dobro.

BIK

Otvorena je mogućnost kontakta sa strancima ili odlazak na kraći put. Uživate u obavezama i oslanjate se na intuiciju. Postoji osoba koja vam se dopada ali je problem što je neko od vas dvoje zauzet. Pripazite na ishranu.

BLIZANCI

Pred vama je uobičajen poslovan dan. Kako sve držite pod kontrolom nema nikakvih previda na poslu. Bračni partner želi da ozbiljno razgovara sa vama u vezi preseljenja u inostranstvo. Osećate se dobro.

RAK

Fokusirani ste na saradnju sa kolegama. Razmenjujete nove ideje, prilagodljivi ste, sa puno optimizma pravite nove planove. Niste zadovoljni ponašanjem bračnog partnera. Postao je hladan, a vama fali nežnosti. Zdravlje je solidno.

LAV

Niste spremni za prilagođavanje niti za novine na poslu. Želite da se održi postojeći poredak. Brak smatrate stabilnim potpuno nesvesni da druga strana ima tajnu simpatiju. Zdravlje nije najbolje i očekuju vas problemi sa cirkulacijom.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. MART: 2021
DNEVNI HOROSKOP ZA 5. MART: 2021foto: Shutterstock

DEVICA

Neki stari poslovni problemi koje ste svesno izbegavali dolaze na dnevni red. Ne uspevate da ih rešite što vas čini napetim. Previše ste fokusirani na posao, tako da zapostavljate partnerku. Srećom, ona ima razumevanja. Vreme je za posetu stomatologu.

VAGA

Situacija na poslu je idealna. Svime se zadovoljni: svojim radom, kolegama, finansijama. Na poslu se odvija i flert u kome maksimalno uživate. Ne razmišljate o budućnosti, samo uživate u trenutku. Ukoliko ste bili bolesni organizam se uspešno obnavlja.

ŠKORPIJA

Saradnja sa inostranim partnerima se ne odvija na željeni način. Ne dopada vam se što su neozbiljni i ne daju vam nikakav osećaj sigurnosti. Zadovoljni ste vezom i posvećujete se voljenoj osobi. Skloni ste povredama.

STRELAC

Prisiljeni ste da odete na poslovni put na koji vam se uopšte ne ide. Ipak, na putu postižete sve ciljeve koji su isplanirani. Sa partnerom planirate kraći put tokom vikenda. Uzbuđeni ste zbog toga. Skloni ste prejedanju.

JARAC

Dobijate novu poslovnu ponudu koja vam deluje intrigantno. Problem je u tome što imate otpor prema promenama. Na polju ljubavi očekuju vas ili tajna ili platonska dešavanja. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Na poslu vas očekuju teškoće. Srećom ste uporni, ali i adaptibilni tako da ćete uspeti da ih uklonite. Očekuje vas novo poznanstvo. Uživate u interesantnoj komunikaciji. Kosti su osetljive. Čuvajte se povreda.

RIBE

Posao ne doživljavate kao obavezu nego kao način ispoljavanja svoje sposobnosti. Zadovoljni ste emotivnom sferom iako je odnos tajne prirode. Emocije su vam žestoko proradile. Zdravstveno stanje je stabilno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs