Lašana Linč

Prva žena tajni agent u čuvenom filmu: Ko je novi 007? (FOTO)

Linč se pojavljuje i u najnovijem nastavku filma o čuvenom Džejmsu Bondu “Nije vreme za umiranje” kao agent Nomi

Filmovi
Autor:
Foto: Profimedia

Glumica Lašana Linč potvrdila je da će biti sledeći agent 007, čime će postati prva žena koja će glumiti legendarnog tajnog agenta.

Linč se pojavljuje i u najnovijem nastavku filma o čuvenom Džejmsu Bondu “Nije vreme za umiranje” (No Time To Die) kao agent Nomi.

Govoreći o svojoj novoj ulozi Linč je objasnila da želi da njen prikaz „prvog crnog ženskog agenta 007 bude 100% autentučan“.

„Lik Bonda je previše uglađen, to je potpuno u suprotnosti sa onim za šta se zalažem. Nisam želela da izgubim priliku kada je reč o tome šta bi Nomi mogla da predstavlja. Tražila sam barem jedan trenutak u scenariju gde bi „crni članovi publike“ potvrdno klimali glavom, da im bude drago što je njihov stvarni život predstavljen. U svakom projektu čiji sam deo, bez obzira na budžet ili žanr, iskustvo crnaca koje predstavljam mora biti 100 odsto autentično“, rekla je Linč.

Smrt najvoljenijeg tajnog agenta rasplakala ceo svet: Kako je običan kamiondžija postao najveća zvezda Holivuda!

Kada su se pojavile informacije da bi Linč mogla da bude sledeći agent 007, 32-godišnjakinja bila je preplavljena negativnim komentarima koji su je na kraju doveli do toga da na nedelju dana izbriše svoje naloge na društvenim mrežama.

Uprkos maltretiranju, Linč to nije shvatila lično.

„Ja sam jedna crna žena – da je u pitanju bilo koja druga crnkinja, izazvalo bi iste polemike, doživela bi iste napade i zlostavljanje“, objasnila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...