Za pravo uživanje

Ova tri srpska grada najlepša su u jesen: Savršene ideje za izlet u prirodi! (FOTO)

Ovde će vam svaki mnut biti savršeno ispunjen

Destinacije
Autor:
Ova tri srpska grada najlepša su u jesen: Savršene ideje za izlet u prirodi! (FOTO)
Vrnjačka banja, Foto: Shutterstock

Jesen obožavamo zbog predivnih boja kojima se priroda igra kreirajući najlepše prizore koje ljudsko oko može da vidi, ali i zbog gradova koji se baš u jesen nekako "probude", dobiju sasvim novu notu i pružaju najveće uživanje.

Ako planirate vikend putovanje, ova tri grada su u jesen najbolji izbor i u njima je najlakše ispoštovati aktuelnu situaciju, odnosno epidemiološke mere, jer sve što vam treba jeste - priroda!

1. Fruška gora

Predivna priroda, zemlja prekrivena slojevima lišća najlepših boja i brojni manastiri koje možete videti na Fruškoj gori savršen su izbor za kratak izlet u Srbiji. Tu su i prelepa mesta koja će vas aposolutno opčiniti, poput Vrdnika.

5 planina u Srbiji sa najlepšom prirodom i najvišim vrhovima: Izazov za avanturiste! (FOTO)

2. Vrnjačka banja

Sada kada više ne tražimo kupališta, savršeno će nam prijati šetnja lepo uređenim ulicama i parkovima oko lepih mini jezera i drugih atrakcija koje nudi Vrnjačka banja.

Svet nam se ruši pred očima: 10 prirodnih čuda koja više ne postoje (FOTO)

3. Bajina bašta

Ako ste ljubitelj dugih šetnji, slobodno krenite put Bajine Bašte, jer ovo mesto nudi bezbroj mogućnosti za uživanje u prirodi. Savršena je za osobe koje vole da istražuju, a neke od atrakcija Bajne Bašte poput Lađevca, čuvene kućice na Drini, prirodnog rezervata Crveni potok i brojnih manastira i crkava, dan će vam sigurno biti potpuno ispunjen.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs