JEDVA ČEKAMO!

Uskoro nova serija od autora Seks i grada: Amerikanka u Parizu! (FOTO)

Krajem 2019. godine, foto reporteri uslikali su Lili Kolins u prelepim odevnim kombinacijama na ulicama grada svetlosti.

Filmovi
Autor:
Uskoro nova serija od autora Seks i grada: Amerikanka u Parizu! (FOTO)
Lili Kolins, Foto: Profimedia

Prva pomisao bila je da se glumica našla u ulozi zaštitnog lica nekog od poznatih brendova, međutim to nije bio pravi razlog. Naime, ona je tada snimala scene za novu seriju kreatora i producenta Darena Stara pod nazivom Emili u Parizu. Reč je o njegovom povratku na male ekrane nakon ogromnog uspeha serije Seks i grad, i ostvarenja koja su potom usledila. Ova priča koja zvuči obećavajuće, posebno za dame koje su volele junakinje sa Menhetna, a biće uskoro prikazana.

U redovima koji slede otkrijte više detalja.

Kao što vidimo iz samog naslova, glavni lik ove serije je Emili, koja živi i radi u Čikagu. Po zanimanju je marketing menadžer u uglednoj kompaniji, što je igrom slučaja dovodi u Pariz, gde obavlja isti posao, samo na drugoj lokaciji. Ona rado i bez premišljanja prihvata ovu ponudu i prepušta se novom životnom poglavlju, ispunjenom raznoraznim iskustvima i romantičnim trenucima.

Već smo naveli da je autor serije poznat kao tvorac Seks i grada, ipak to nije jedina nit koja ih spaja. Izrada kostima poverena je Patriši Fild, koja je svojevremeno oblačila četiri junakinje, pri čemu izdvajamo Saru Džesiku Parker, kao neprevaziđenu Keri Bredšo. Fotografije sa seta koje smo imali priliku da vidimo privukle su puno pažnje.

Drim tim koji je pre 20 godina pomerio granice kada je u pitanju predstavljanje ženskih likova u televizijskim serijama, sada nam predstavlja nešto sasvim novo. Lili Kolins u poslednje vreme deli objave koje obiluju modom. Nesvakidašnje kombinacije dezena, jarke boje, te trendi komadi samo su deo onoga što nas uskoro očekuje.

Prva sezona serije imaće ukupno 10 epizoda, od koji će svaka trajati 30 minuta. Vredi izdvojiti još jedan detalj, a to je da je gotovo celokupna šesta i ujedno poslednja sezona Seks i grada snimljena u Parizu. Možda je ovo prilika da vidimo šta se u međuvremenu promenilo u ovoj metropoli iz vizure singl devojke. Ostaje nam da sačekamo jesen i svetsku premijeru, a tačan datum još uvek nije poznat.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs