Srpska muzička zvezda priprema jedinstven šou

Koncert Slađane Milošević 29. avgusta u Novom Sadu

U okviru festivala Cantat, Slađana Milošević nastupiće u Studiju M, čime najavljuje niz koncerata širom Srbije, kako bi obeležila tri i po decenije karijere
Događaji
07:44h
Koncert Slađane Milošević 29. avgusta u Novom Sadu

Začetnica muzičkih i scenskih trendova na ovim prostorima, Aleksandra Slađana Milošević, održaće koncert u četvrtak 29. avgusta u Studiju M, u Novom Sadu, sa početkom u 21 čas.

Umetnica, poznata po svojim autentičnim nastupima, priprema bogat i jedinstven program, sa kojim će nastupiti u okviru festivala Cantat. Sa Slađanom će svirati njen rock band, a specijalni gosti su a capella sastav Novosadski Nonet, dok će u uvodnom delu nastupiti Kabare Limunacija.

Novosadski koncert je najava za niz novih koncerata širom zemlje, koji će prikazati karijeru dugu tri i po decenije, koja je sinonim za beskompromisni kvalitet, avangardni umetnički izraz, internacionalne parametre i mnogostruke talente. U svojim umetničkim izdanjima Aleksandra Slađana Milošević se pojavljuje kao muzicar, pisac, TV autor i video umetnik. Ona je kompozitor, tekstopisac, aranžer, producent, vokal, gitarista, bas gitarista, violinista, klavijaturista, scenarista, režiser, dizajner.

Slađana je gostovala u stotinama gradova SSSR-a, od polarnog kruga i grada Murmanska do južnog Sočija, od Nijagarinih vodopada do Misisipija, Njujorka i Los Anđelesa, na koncertnim podijumima Kine, u brojnim gradovima Evrope i cele stare Jugoslavije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs