Više od igre?

Slađana Milošević o imitaciji Ane Kokić: Mrtvilo! Sve se može iskopirati osim energije! (VIDEO)

Nakon prve epizode šou programa Tvoje lice zvuči poznato reakcije na imitacije su burne, pa je tako Slađana Milošević zamerila kako ju je Kokićeva oponašala, jer je sebe stavila iznad originala, nije znala da se zabavi i zaboravi na ego
Celebrities
19:32h
Slađana Milošević o imitaciji Ane Kokić: Mrtvilo! Sve se može iskopirati osim energije! (VIDEO)
Foto: Filip Shobot

"Original sa živom ženom! Bože, videste li ono mrtvilo? Sve se može iskopirati osim energije!", ovako je Slađana Milošević prokomentarisala na svom Fejsbuk profilu nastup koleginice Ane Kokić u šou programu Tvoje lice zvuči poznato. Naime, zadatak supruge Nikole Rađena je bio da imitira Slađanu, što je po rečima pevačice hita "Ti si princeza" bilo veoma loše urađeno.

http://www.youtube.com/watch?v=fG2LQGxNXdo
pohvalila kostim

"Problem nije ni u samoj imitaciji koja je...hm...već smo zaključili kakva, već u stavu imitatorke koja je sebe stavila iznad originala - ako ste to u njenom stavu i rečima primetili?! Mislim da su svi negativno reagovali, jer nije shvatila da je ovo zabava, a da ego treba prevazići. Šteta! Dobra kopija kostima!, napisala je Slađana.

U jednom od komentara na društvenoj mreži Miloševićeva je dodala:

"Navikla sam da me imitiraju. Čak to i volim. Ne volim novokomponovane koji i dalje ne razumeju da je ovaj svet van njihovih domašaja".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs