Veličanstven svečani prijem na završnoj večeri L'oreal beauty planeta događaja

Svečanim prijemom u Legatu Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića na Dedinju, L'Oreal Balkan obeležio je uspešni završetak jedinstvenog petodnevnog Beauty Planeta događaja

Događaji
12:14h
Veličanstven svečani prijem na završnoj večeri L'oreal beauty planeta događaja
1 / 12

Svečanim prijemom u Legatu Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića na Dedinju, L'Oreal Balkan obeležio je uspešni završetak jedinstvenog petodnevnog Beauty Planeta događaja. U prijatnoj julskoj noći u veličanstvenom prostoru legata, okupili su se brojni prijatelji ove kompanije iz svih sfera javnog života. Prisutne su u ime L'Oreal Balkan tima pozdravili Lena Dukić, direktorka marketinga i Filip Bertran (Philippe Bertrand), generalni direktor divizije proizvoda široke potrošnje, i poželei gostima da uživaju na zabavi.

Zvanice su bile oduševljene nesvakidašnjim ambijentom, odličnom muzikom, a posebno iznenađenje večeri bio je veličanstveni vatromet. Gosti su imali priliku da zavire u neverovatan svet L'Orealovih najpopularnijih brendova i otkriju njihove tajne - Garnier je oslikao zlatna polja Provanse, zahvaljujuci L'Oreal Parizu bilo je moguće osetiti glamur crvenog tepiha i atmosferu raskošnih bulevara Pariza, a Maybelline je dočarao duh njujorških ulica, koje nikada ne spavaju. Predstavljene su i dve nove zvezde, odnosno dva brenda koja su se nedavno pojavila na našem tržištu. Francuska Mixa otkrila je tajne delikatne nege, a Essie magični svet boja. Zahvaljujući ovom jedinstvenom konceptu, koji je na najbolji način predstavio snagu L'Oreala i univerzum njegovih brendova, u Srbiji su tokom proteklih nedelju dana predstavljeni vodeći trendovi i poslednja dostignuća u oblasti lepote i nege. Ovogodišnja L'Orealova Planeta lepote je nesumnjivo iznenadila, ostavila bez daha i oduševila sve koji su je posetili i doživeli.

Slike sa ovog gala događaja pogledajte ispod teksta u našoj galeriji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs