Mnogo dešavanja

Lunarna astrologija predviđa velike promene: Evo šta vas čeka do punog Meseca 7. februara!

Saznajte šta vam mesečev horoskop poručuje za predstojeći period

Lifestyle
19:23h Autor:
Lunarna astrologija predviđa velike promene: Evo šta vas čeka do punog Meseca 7. februara!
Foto: Shutterstock

Uz mlad Mesec u Jarcu, od 17. januara osmišljavamo aktivnosti koje će izgraditi i učvrstiti sve ono što nam daje dugoročni osećaj sigurnosti. Za Ovna, Lava i Strelca to su prihodi, poslovni status i materijalna sigurnost. Jarac, Bik i Devica gradiće sigurnost kroz ljubavne veze, bolji odnos s decom, ostvarivati sebe kroz nove kreativne veštine. Rak, Škorpija i Ribe žele da preoblikuju svoje odnose s drugima - ljubavne, prijateljske i poslovne. Osećaj prihvaćenosti i podrške donosi im sigurnost. Blizanci, Vaga i Vodolija najviše će koristi imati kroz razne tehnike rada na sebi. Planiraju edukacije koje će im doneti novo znanje i priliku da se reše unutrašnjih napetosti.

Ljubavni horoskop za 2018. otkriva: Ova 3 znaka pronalaze srodnu dušu!

foto: Shutterstock

Prva četvrt u Biku, 24. januara, trenutak je da proslavimo lepotu i zadovoljimo osećanja. Osmislite svoj ritual lepote: večera u omiljenom restoranu, egzotična kupka u kadi okruženoj svećama. Možda ćete kupiti lep komad odeće iako vam nije potreban ili uživati u kozmetičkom salonu. Dopustite sebi užitke koji dolaze kroz osećanja, to će podstaći kreativnost i poverenje u život.

Pun Mesec u Lavu, 31. januara, podseća nas šta znači voleti sebe. Osvešćujemo uverenja koja nas čine malim i jadnim, pa zbog kojih imamo nisko samopouzdanje i ružne misli kojima kažnjavamo sami sebe. Prava ljubav prema sebi oseća se u nenametljivom samopouzdanju, u velikodušnosti, u nežnom odnosu prema sebi.

Izračunajte lični broj za 2018. i saznajte: Kome sledi boljitak, a ko mora da sačeka još malo!

foto: Shutterstock

Lav, Strelac i Ovan traže pravu meru između zdrave samopromocije i hvalisanja. Probudiće se urođeni ritam Škorpije, Raka i Riba - izrazite ga kroz telo. Plešite, vežbajte, prepustite se spontanosti tela, dopustite da vas preplavi radost života. Često suzdržani i sramežljivi Bik, Devica i Jarac uče kako da se reše straha od vlastite izvrsnosti - dopustite da vaša kreativnost zablista! Vodolija, Vaga i Blizanci lakše izražavaju osećanja, spremni su na ljubav i romantiku, pokazuju prijateljima koliko su im važni.

Druga četvrt u Škorpiji, 7. februara, pomaže nam da na trenutak pobegnemo iz svetakoji od nas traži uspešnost, efikasnost i pribranost, da bismo čuli glas svoje duše. Odložimo nakratko ulogu junaka i prepustimo se unutrašnjim vodičima, anđelima, mudrosti svemira, svom srcu, svojoj duši! U trenucima tišine koju pronalazimo u sebi ponovo pronalazimo celovitost.

Zvezde o vašem mesecu rođenja: Kakav vam životni put predstoji!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs