Iz astro ugla

Hrabro čekajte da prođe 23. mart: Pomračenje punog Meseca uzdrmaće vam život!

Ovan, Lav, Vodolija i Vaga moraju da donose brze odluke da bi napravili pomak u poslu i ljubavi
Lifestyle
04:28h Autor:
Hrabro čekajte da prođe 23. mart: Pomračenje punog Meseca uzdrmaće vam život!
Foto: Thinkstock

S prvim kvartalom u Blizancima, 15. marta, svakodnevica je već počela da se ubrzava. Čini nam se da nemamo ni najmanju kontrolu nad razvojem događaja pa se možemo samo prepustiti situaciji. Moramo biti snalažljivi i ne uzimati sve previše k srcu.

Blizanci i Device će biti uzbuđeni zbog novih prilika za učenjem i ličnim razvojem, a Strelac i Ribe pomalo su izgubljeni i potreban im je predah.

Ovan, Lav, Vodolija i Vaga moraju da donose brze odluke da bi napravili pomak u poslu i ljubavi. Čak je i pogrešna odluka bolja od neodlučnosti. Kolebamo se jer nam glava govori jedno, a srce bi htelo nešto drugo. Želimo da ugodimo drugima, ali ne smemo da žrtvujemo svoje potrebe.

Ova nedoumica će najviše uznemiriti Ovna i Vagu, Raka i Jarca, posebno u odlukama o poslu i porodici. Blizanci, Vodolija, Lav i Strelac popustiće pred željama drugih, ali pohvale i ljubav koju će dobiti ispuniće ih ponosom.

Devica i Ribe vagaju gde da usmere novac, koje su im vrednosti najvažnije, dok se Bik i Škorpija ne dvoume - zdravlje i rad na sebi daju im unutrašnju ravnotežu.

Energija punog Meseca: Jednostavni ritual sa novčanicom privlači bogatstvo!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Ipak, pomračenje punog Meseca 23. marta doneće neravnotežu na svim poljima za sve znakove.

Sa druge strane, drugi kvartal u Jarcu 31. marta donosi predah u kojem se smireno i koncentrisano bavimo praktičnom stranom života. U dobroj pripremi i planiranju leži pola uspeha, a upornost i strpljivost se nagrađuju! Jarac, Rak, Vaga i Ovan sad su sigurni - posao trenutno dobija prednost.

Bik, Devica, Škorpija i Ribe uspešno će rešiti administrativne prepreke koje su ih duže vreme sputavale na poslu, u učenju ili društvenom radu. S mladim Mesecom u Ovnu, 7. aprila, ključne reči su hrabrost, samostalnost i novi počeci.

Duboko udahnite i zakoračite u nepoznato! Zauzmite se za sebe i za sve što vam je važno!

Ovan, Vodolija i Lav žele da budu kreativniji, žele da uče i istražuju nešto što im je važno i dragoceno, što je samo za njihovu dušu.

Škorpija, Rak i Ribe zablistaće na poslu originalnim idejama i pokrenuti nove tokove novca. Strelac, Vaga i Blizanci kreću u nove izazove emotivnog života. Pokažite svoja osećanja, borite se za ljubav! Bik, Devica i Jarac kroz maštu i snove zapaliće iskru nove kreativnosti i obnoviti svoju životnu energiju.

Ovo izaziva bolesti: Horoskop otkriva šta je kome glavni okidač!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs