Astrologija otkriva

Nedeljni horoskop predviđa: Devica će dobiti šta je zaslužila, Strelca čekaju ljubomorni ispadi!

Vodolije i Ribe nikako ne znaju sa novcem, pa će ove sedmice biti problema zbog toga
Zanimljivosti
22:20h Autor:
Nedeljni horoskop predviđa: Devica će dobiti šta je zaslužila, Strelca čekaju ljubomorni ispadi!
Foto: Thinkstock

Tekst je preuzet sa portala astrousluge.com

Astrolog Nenad Vidojević

Ovan

Posao: Poslovno ste stabilni. Nije onako kako želite, ali je dobro. Dobro je da ste ambiciozni i dokle god je tako neće biti problema. Jedna ženska osoba će Vas iznervirati početkom nedelje. Potrudite se da ne nasedate na provokacije. Ako ne radite bilo bi dobro da pokušate u firmama koje se bave trgovinom sa inostranstvom.

Ljubav: U braku je dobro. Voljeno biće je srećno kraj vas, a tako će se nastaviti i tokom ove sedmice. Pokušajte da promenite sebe u smislu da joj se ne inatite onoliko koliko znate da činite. Ako niste u vezi vidim veliku mogućnost promena uz pomoc bliskog prijatelja, odnosno isti će vas upoznati sa tom nekom osobom a na vama je da iskoristite priliku na pravi način.

Zdravlje: Moguća je depresija.

Bik

Posao: Na poslu vam se vraća energija. Bilo je jako teško i verujem da ste razmišljali da date otkaz i pronađete nešto bolje. Dobro je što to niste učinili. Samo budite uporni i Vaš trud će se sigurno isplatiti. Ako ne radite moguće promene uz pomoć bivšeg kolege. Ne želi da vam naudi, pa nemojte razmisljati na takav način, već prihvatite ono što Vam nudi.

Ljubav: U braku još uvek nije sto posto dobro, ali je važno da ide na bolje. Gledajte da pričate sa voljenim bićem što je više moguće i mislim da neće biti problema. Slobodnim osobama se smeši jako zanimljiva avantura preko bivše ljubavi tj. preko poznanstva sa bivšom ljubavi. Iskoristite to i uživajte.

Zdravlje: Mogući su problemi sa čirom na želucu.

Veliki prolećni horoskop: Precizna prognoza za naredna tri meseca!

Blizanci

Posao: Lepo je videti sreću u vašim očima. Ne samo zbog vas kao vas, već i zbog toga što to izuzetno pozitivno utiče na ljude sa kojima radite. Ako ne radite, pokušajte da pronađete posao koji zahteva timski rad. Na taj način biste mogli da ostvarite veliki uspeh, da naučite nove stvari, ali i da drugima ulepšate dan na poslu.

Ljubav: Partneru izuzetno prija vaša pozitivna energija. Izuzetno je srećan kraj vas i zato sve što mogu da vam kažem je da uživate u sedmici pred sobom. Slobodnim osobama je vidljiva velika mogućnost veze preko drugarice. Ta osoba može delovati malo uobraženo, ali znajte da će biti veoma pažljiva i brižna prema Vama.

Zdravlje: Moguće su opekotine.

Rak

Posao: Stalno ste pod stresom. Konstantno govorite da nešto ne možete ili ne znate. Ne radite to! Pronašite način da se opustite. Od sredine nedelje očekujte značajno poboljšanje na poslu. Ako ne radite, preskočite predstojeću sedmicu i posvetite se sebi.

Ljubav: U braku je još uvek napeto. Krene na bolje i onda započnete nepotrebnu svađu i sve uprskate. Pokušajte da budete drugačiji. Videćete da će vam značiti. Ako niste u vezi odlazak sa prijateljem u kafić bi to i te kako mogao da promeni na bolje. Vikend je pravi period za promene na ljubavnom planu.

Zdravlje: Moguće su glavobolje.

Oni pobeđuju, imaju moć, oholi su i otmeni: Horoskop izdvaja ova 3 znaka!

Lav

Posao: Kada ste smireni sve je znatno lakše. Takva energija će vladati Vama i u ovoj sedmici pa nemate razloga da se brinete. Moguća je jedna napeta situacija sredinom sedmice između vas i nadređenog, ali ne bi trebalo da bude ništa strašno. Ako ne radite pokušajte u skoro otvorenoj inostranoj firmi.

Ljubav: U braku bi trebalo da bude još lakše nego protekle sedmice, ali morate biti tolerantniji sa voljenim bićem. Znate jako bzo da se iznervirate i da kažete svašta nešto, a to ne vodi ničemu. Nemojte obraćati pažnju na ogovaranja ljudi koji vam ne žele dobro u braku. Ako niste u vezi, tokom ove nedelje postoje male šanse za novu ljubav.

Zdravlje: Mogući su problemi sa krvnim pritiskom.

Devica

Posao: Konačno ste pronašli sebe u poslu koji radite. Verovatno imate zamerke kao što ih svako od nas ima, ali je važno da ste vredni i posvećeni tome šta radite. Prija vam pažnja od strane kolega, tako da sve ide u dobrom pravcu. Ako ne radite pokušajte na mestima poput call centra.

Ljubav: U ljubavi vam ide dobro. Zadovoljni ste poslovnom i zdravstvenom situacijom, pa tu pozitivnu energiju prenosite na voljeno biće. Vaš partner to i te kako ceni i vraća Vam istom merom. Ukoliko niste u vezi, tokom ove nedelje možete očekivati obnavljanje odnosa sa osobom iz prošlosti. Međutim, ova veza će biti neobavezna i neozbiljna.

Zdravlje: Mogući su prelomi.

Drevni astečki horoskop: Datum rođenja otkriva misterije svakog znaka!

Vaga

Posao: Bitno je da ste shvatili da nikako ne treba da ogovarate osobe sa kojima radite. Vidljiva je pojačana želja za uspehom kod vas, ali i to da drugi žele da vam pomognu, tako da samo napred. Ako ne radite iskoristite sedmicu pred sobom - ne budite previše probirljivi već se zaposlite čim dobijete neku priliku. U budućnosti vas očekuje nepovoljan period za posao.

Ljubav: Postavite stvari tako da uvek tražite onoliko koliko dajete. Voljenom biću je stalo do vas i to treba da vam bude najveća snaga da joj verujete i budete uz nju. Ako ste slobodni imaćete mogućnost za vezu sa osobom rođenom u znaku Ovna koju poznajete relativno dugo.

Zdravlje: Mogući su bolovi u stomaku.

Škorpija

Posao: Situacija na poslu nije loša, ali vi niste zadovoljni jer želite više od toga što imate. Moj savet je da pričekate još malo, jer ovo nije idealan period za promene. Ako ne radite pokušajte na mestima vezanim za rad u banci. Takođe možete pokušati i na mestima vezanim za knjigovodstvo.

Ljubav: U braku niste srećni. Voljeno biće vas voli, ali je problem u tome što ste energetski jači od partnera. Kao da želite mnogo jaču osobu. Nemojte takav osećaj da vas uvede u tajnu vezu uz pomoć koje možete ugroziti brak u kome ste. Slobodnim osobama je vidljiva mogućnost veze sa osobom koju ćete upoznati preko brata ili sestre.

Zdravlje: Moguće su jače glavobolje.

Ovo je najsebičniji znak na planeti: Povrediće vas dok trepnete!

Strelac

Posao: Poslovno vam je lakše. Nekako ste naterali sebe da se pomirite sa situacijom u kojoj ste i da ne možete ništa sami da promenite. Tako je i najbolje. Dokazujte se radom kao i do sada i to će biti nagrađeno. Ako ne radite pokušajte da unovčite znanje koje posedujete. Nemojte se stideti toga šta volite, već se posvetite istom.

Ljubav: U braku je nešto lakše nego inače. Moguće je da ćete biti ljubomorni zbog iznenadnih telefonskih poziva. Bespotrebno pravite svađu, jer nema potrebe za ljubomorom. Slobodne osobe mogu stupiti u vezu sa osobom koju znaju od detinjstva.

Zdravlje: Moguće je nadimanje stomaka.

Jarac

Posao: Posao je nešto zbog čega počinjete da zapostavljate prijatelje. Nije u pitanju da samo želite da radite, već ste previše opterećeni događajima na poslu. Morate se smiriti i razmišljati pozitivnije, jer ćete u suprotnom narušiti svoje zdravlje. Niko i ništa nije vredno toga. Ako ne radite pokušajte na mestima vezanim za inostranstvo.

Ljubav: Astrologija ukazuje na to da imate probleme u braku. Ovi problem su prouzrokovani time što ste veoma nervozni, a u dubini duše i jako emotivni. Ako ste u vezi, moguće je da će se okončati. Slobodni Jarčevi treba da sačekaju povoljniji period za ljubav.

Zdravlje: Mogući su problemi sa sluhom.

Intimni horoskop otkriva: Kakav vam je partner potreban?

Vodolija

Posao: Vi ste neko ko zna da zaradi novac, ali ste i neko ko ga veoma brzo i potroši. Novac smatrate kao nešto šta vam je potrebno za život od danas do sutra, a to nikako nije dobro. Moguće su greške na poslu pa se čuvajte mogućih posledica. Ako ne radite imaćete mogućnost nalaženja nekog kratkog honorarnog posla.

Ljubav: U braku bi trebalo da bude bolje, mada puno toga zavisi i od vas i vašeg raspoloženja. Zbog mogućih neplaniranih troškova možete biti veoma nervozni, a to za posledicu ima netrpeljivost prema partneru. Ako niste u vezi vidljiva je mogućnost zanimljivog dešavanja preko osobe koju ste upoznali na poslovnom putu, a koja je rođena u vatrenom znaku Zodijaka.

Zdravlje: Moguće je variranje krvnog pritiska.

Ribe

Posao: Na poslu pokazujete dobre rezultate. Nadređeni imaju poverenje u vas, a kolege vas poštuju. Ipak, moguća je manja svađa sa koleginicom. Ne pridajte preveliki značaj tome, već se posvetite višim ciljevia. Ako ne radite, pokušajte da pronađete posao povezan sa ugostiteljstvom.

Ljubav: U braku je moguća svađa zbog toga što ste potrošili novac koji nije trebalo. Prihvatite grešku i probajte da rešite problem. Nikako ne pozajmljujte novac da biste to nadoknadili, jer ćete sebi stvoriti još veće probleme.

Zdravlje: Moguć je stomačni virus.

Prati ih zla sudbina, šta god dotaknu unište: Ovi astro znaci su rođeni nesrećni!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs