Odvojite malo mesta u koferu

Nema tog problema koji jedna šoljica kafe ne može da reši: I na more uz omiljeni napitak!

Trenutak predaha uz omiljeni crni napitak može svaku situaciju da popravi
Lifestyle
18:50h Autor:
Nema tog problema koji jedna šoljica kafe ne može da reši: I na more uz omiljeni napitak!
Foto: Shutterstock

Leto nam donosi mnogo zabave, ali i mnogo obaveza. Ima li ičega lepšeg od uzbudljivog planiranja i iščekivanja da konačno pođemo na more?

Na pomolu je luda i nezaboravna avantura, razmišljamo šta sve da spakujemo u kofer, smišljamo odevne kombinacije za plažu i izlaske, ali i vodimo računa da ne zaboravimo ono najvažnije, poput pasoša, novca, mobilnog telefona...

Ali, često i ne razmišljamo o problemima koji mogu da iskrsnu, a nekima čak i upropaste letovanje. Ako ste rešili da na more odete "na bum", bez rezervacije hotela ili apartmana, pitanje je šta ćete pronaći i da li ćete biti zadovoljni smeštajem. Možda ste u silnom uzbuđenju zamislili divno, rajsko mesto na kojem nema nikoga osim vas, vaših drugarica i muškarca iz snova, a dočekala vas je krcata plaža na kojoj ne možete da nađete ni mesto za peškir, odjednom shvatite da ste zaboravili punjač za telefon kod kuće...

Potencijalnih problema je mnogo, a postoji samo jedna stvar koja može da ih reši - trenutak predaha uz omiljenu kafu! Zvuči vam apsurdno?

Oni koji svakog dana odvajaju vreme za uživanje u jakoj, crnoj, turskoj kafi znaju o čemu pričamo - šoljica ovog nezamenljivog napitka može da reši svaki problem!

Sam čin gustiranja šoljice dobre kafe dokazano može da nam popravi raspoloženje, otkloni glavobolju i učini da se na trenutak opustimo i zaboravimo na brige.

Foto: Promo
Foto: Promo

Zašto biste sebi otežavali i nervirali se? Na mnoge stvari, ipak, ne možete mnogo da utičete! Pronađite usamljeno mesto ili još bolje - za sekund smućkajte omiljenu Black and Easy kaficu za sebe i prijateljicu i uživajte onako kako samo vi znate!

Za to vam ne treba puno vremena i muke, samo sadržaj kesice pomešajte sa vodom i uživajte! Ako je vaša omiljena turska kafa slatka, i taj problem je unapred rešen - ne morate da idete u potragu za šećerom ili da ga vučete od kuće, jer praktične Black and Easy kafice dolaze u kesicama sa i bez šećera!

Smejte se svemu što ste doživele, uplovite u nova iskustva i stvaranje novih uspomena. Prekratite vreme dok čekate poruku od tog slatkog frajera, razbudite se posle lude noći, napravite pauzu u hladovini, posvetite se sebi bar na 15 minuta... Nikuda ne žurite, gustirajte je, uživajte u svakom gutljaju, jer Black and Easy kafa je i stvorena za uživanje.

Najbolji prijatelj u svemu tome biće vam Black and Easy kafa, čiji će vas miris i kod kuće svakog jutra podsećati na sve ono što ste doživeli na nezaboravnom letovanju!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs